Είστε εδώ
Home > FAQ news > Απίστευτο! Ο Κυρανάκης ομολογεί έμμεσα ότι είναι η ηγεσία της ΝΔ πίσω απο τα απειλητικά τηλεφωνήματα σε βουλευτές! “Δεν είναι εκφοβισμός, είναι υποχρέωση…”

Απίστευτο! Ο Κυρανάκης ομολογεί έμμεσα ότι είναι η ηγεσία της ΝΔ πίσω απο τα απειλητικά τηλεφωνήματα σε βουλευτές! “Δεν είναι εκφοβισμός, είναι υποχρέωση…”

Υποχρέωση” και όχι εκφοβισμό” χαρακτήρισε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Κώστας Κυρανάκης τα τηλεφωνήματα σε βουλευτές προκειμένου να μην υπερψηφίσουν την Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο κ. Κυρανάκης μιλώντας στον News 24/7 στους 88,6 και την Νικόλ Λειβαδάρη δήλωσε πως “το να παίρνει τηλέφωνο ο ψηφοφόρος σε πολιτικά γραφεία δεν είναι εκφοβισμός”. “Δεν είναι απλά δικαίωμα, είναι υποχρέωση” τόνισε, ενώ πρόσθεσε ότι δεν γνωρίζει το συγκεκριμένο μήνυμα που διακινήθηκε.

“Επί της αρχής όμως”, είπε, “το να ζητά ένας ψηφοφόρος από τον εκλεγμένο εκπρόσωπό του να μην ψηφίσει κάτι, είναι συνταγματική του υποχρέωση. Οι πολιτικοί έχουμε υποχρέωση να ακούμε τον λαό”.

Πηγή: news247.gr

2 thoughts on “Απίστευτο! Ο Κυρανάκης ομολογεί έμμεσα ότι είναι η ηγεσία της ΝΔ πίσω απο τα απειλητικά τηλεφωνήματα σε βουλευτές! “Δεν είναι εκφοβισμός, είναι υποχρέωση…”

  1. Βάλτε την ακριβή απομαγνητοφώνηση της δήλωσης του. Ντροπή σας.
    “Δεν έχω δει το συγκεκριμένο μήνυμα και δεν ξέρω τι τηλέφωνα είναι αυτά. Αν είναι κινητά, είναι παραβίαση προσωπικών δεδομένων οπότε είναι απαράδεκτο. Eπί της αρχής, το να ζητά ένας ψηφοφόρος από τον εκλεγμένο εκπρόσωπό του να μην ψηφίσει κάτι ή να ψηφίσει κάτι άλλο, είναι δημοκρατικό του δικαίωμα”

Leave a Reply

Top