Είστε εδώ
Home > FAQ media > Απίστευτο ! Ο Γεωργιάδης απαγορεύει … στο «Κοινωνία Ώρα MEGA» να δώσει το λόγο σε μαθήτρια και οι παρουσιαστές υπακούουν !!! (vid)

Απίστευτο ! Ο Γεωργιάδης απαγορεύει … στο «Κοινωνία Ώρα MEGA» να δώσει το λόγο σε μαθήτρια και οι παρουσιαστές υπακούουν !!! (vid)

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου

Ο,τι ζητάει ο υπουργός, στις διαταγές του η εκπομπή. Στάθηκαν προσοχή μπροστά στον υπουργό Ανάπτυξης κ. Αδωνι Γεωργιάδη οι δύο παρουσιαστές της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα MEGA», ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη.

Μόλις πήγαν να βγάλουν στο τηλέφωνο ένα μέλος της συντονιστικής επιτροπής μαθητών Αθήνας, μια μαθήτρια από ένα Γενικό Λύκειο, ο υπουργός το απαγόρευσε. Σαν να είναι ο σκηνοθέτης της εκπομπής, ο αρχισυντάκτης.

Αν την βγάλετε θα αποχωρήσω έλεγε με αναίδεια ο υπουργός και οι δύο δημοσιογράφοι, αντί να τον αποχαιρετήσουν μετ’ επαίνων, υπέκυψαν στις απαιτήσεις του. Φιλοξενούμενο τον είχαν βέβαια, παίζει ένα ρόλο αυτό. Από πότε όμως οι καλεσμένοι καθορίζουν την ατζέντα μίας εκπομπής;

Θα έπρεπε λοιπόν να τον στείλουν, να του πουν ευχαριστώ και να συνεχίσουν. Στην αναίδεια δεν χωρούν ευγένειες, όσο ευγενικοί κι ας είναι οι Χασαπόπουλος / Βούλγαρη.

Αλλωστε δεν θα χάναμε και τίποτε αν τον έκλειναν τον αγαπημένο μου Αδωνι: την Τετάρτη το πρωί τα είπε στον ΣΚΑΪ, την Τετάρτη το βράδυ στον Alpha, την Πέμπτη το πρωί στον Real FM και δεν ξέρω και που αλλού ενδιαμέσως. Δεν θα είχαμε πλήγμα στην ενημέρωση.

Αξίζει να παρακολουθήσετε το βίντεο. Να δείτε έναν θιασώτη του διαλόγου.

Πήγη: efsyn.gr

Leave a Reply

18 + six =

Top