Είστε εδώ
Home > FAQ news > Απίστευτο! Ο Αυγενάκης ετοίμαζε “αποζημίωση” 40 ευρώ … για τον εαυτό του για να παραυρεθεί στο ΠΑΟΚ – Άγιαξ στην Τούμπα!

Απίστευτο! Ο Αυγενάκης ετοίμαζε “αποζημίωση” 40 ευρώ … για τον εαυτό του για να παραυρεθεί στο ΠΑΟΚ – Άγιαξ στην Τούμπα!

Η εκταμίευση τελικά δεν έγινε, ωστόσο παραμένει σκανδαλώδες το γεγονός πως ο Λευτέρης Αυγενάκης επρόκειτο να μεταβεί για μία μόνο ημέρα με έξοδα του Δημοσίου στην Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσει έναν αγώνα και μέσα σε όλα, παρά τον παχυλό μισθό που παίρνει, επιχείρησε να χρεώσει στο δημόσιο και 40 ευρώ ως δική του αποζημίωση!

Πιο συγκεκριμένα ο Λευτέρης Αυγενάκης, ενέκρινε ως υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, το… δικό του ταξίδι αξίας 424 ευρώ, προκειμένου να παρακολουθήσει τον ποδοσφαιρικό αγώνα ΠΑΟΚ – Άγιαξ, μετά από πρόσκληση που του απηύθυνε η Διοίκηση του ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, ο αγώνας ο οποίος πραγματοποιήθηκε στις 6 Αυγούστου στο γήπεδο της Τούμπας, συνέπεσε με την ψηφοφορία στη Βουλή του νομοσχεδίου για το επιτελικό κράτος και έτσι ο Αυγενάκης ενημέρωσε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ πως δεν θα παρευρεθεί.

Το ότι δεν πήγε αποτελεί τυχαίο γεγονός. Το ότι σκόπευε να χρεώσει το Δημόσιο 40 ευρώ.. «μεροκάματο» για τον ίδιο μάλλον δεν είναι ούτε τυχαίο ούτε μεμονωμένο γεγονός, ενώ παράλληλα προκαλεί ερωτήματα για το κατά πόσο ο γαλάζιος υφυπουργός – αλλά και συνολικά η κυβέρνηση – σέβεται τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων και κατά πόσο δεν επιβαρύνουν το Δημόσιο προς ιδίον όφελος.

Αναλυτικά τα 424 ευρώ αντιστοιχούν σε:

Αεροπορικά εισιτήρια: 220 ευώ

Διαμονή: 164 ευρώ

Και… αποζημίωση 40 ευρώ!

Ο ίδιος ο υφυπουργός, θα χρέωνε 40 ευρώ το δημόσιο, για… αποζημίωση δική του!

Εδώ η αρχική απόφαση:

5d5e7ddb825e6327ea2c34a3

 

Κι εδώ η απόφαση ανάκλησης της ανάληψης

5d5e7dc9825e6327ea2c34a2

Πηγή: documentonews.gr

2 thoughts on “Απίστευτο! Ο Αυγενάκης ετοίμαζε “αποζημίωση” 40 ευρώ … για τον εαυτό του για να παραυρεθεί στο ΠΑΟΚ – Άγιαξ στην Τούμπα!

  1. Πλήρωνε κορόιδο ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ, καλά θα πάει να δεί την ομάδα του ΡΩΣΟΥ, που προεκλογικά μας έλεγε ότι υποστήριζε τον ΣΥΡΙΖΑ και του έδωσε το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ή πάει για να ανακοινώσει στα ΓΚΑΡΝΤΑΣΙΑ, ότι έρχετε η ακύρωση της ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ.

  2. τι να σεβαστει?? καλα δεν ξερεις δεν ρωτας να μαθεις τι φαγανες ειναι? ενας αλλος στην κυβερνηση καραμανλη χρεωνε το δημοσιο μονο για φωτογραφιες εκει που ηταν να παει το μικροτερο ποσον την εβδομαδα που ειδα ηταν 500ευρω

Leave a Reply

Top