Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Απίστευτο! Μετά την Στ.Τσιμτσιλή και την Κατ. Καινούργιου ο συνήγορος του Λιγνάδη έκλεισε το τηλέφωνο “στον αέρα” και στον Παπαδάκη! Η έντονη αντίδραση του παρουσιαστή (vid)

Απίστευτο! Μετά την Στ.Τσιμτσιλή και την Κατ. Καινούργιου ο συνήγορος του Λιγνάδη έκλεισε το τηλέφωνο “στον αέρα” και στον Παπαδάκη! Η έντονη αντίδραση του παρουσιαστή (vid)

“Αν θέλετε να αγοράσετε χρόνο να πάτε στο εμπορικό του σταθμού κ Κούγια. Εδω είμαστε δημοσιογραφοι, είστε υποχρεωμένος εφόσον δεχτηκατε να βγείτε, να ακουσετε τις ερωτήσεις μας και είμαστε υποχρεωμένοι να ακούσουμε την απάντησή σας..”

Στο… αγαπημένο του «σπορ» των τελευταίων ημερών επιδόθηκε για ακόμα μια ημέρα, από νωρίς το πρωί, ο Αλέξης Κούγιας: Στο να κλείνει το τηλέφωνο «on air». Ο γνωστός ποινικολόγος, που έχει αναλάβει την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη, δεν μπορεί να κρύψει την ενόχλησή του και, μετά την Τσιμτσιλή και την Καινούργιου, σειρά πήρε… ο Γιώργος Παπαδάκης!

Ακόμα και ο πολύ έμπειρος παρουσιαστής, που μετρά δεκαετίες αδιάκοπης παρουσίας στην τηλεόραση, βγήκε εκτός εαυτού με τον Αλέξη Κούγια, ο οποίος εμφανώς ενοχλημένος από τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων στον «αέρα» του ΑΝΤ1, αποφάσισε πως… πρέπει να τερματίσει την κλήση. Ο λόγος; Είχε να… πάει να ντυθεί!

«Πρέπει να ντυθώ, στις 9 πρέπει να είμαι στο δικαστήριο. Δεν με αφήνετε να μιλήσω, πρέπει να πάω στη δουλειά μου. Πάρτε με σε 10 λεπτά στο κινητό μου. Κάντε μου τη χάρη, πάρτε με σε 10 λεπτά», ανέφερε σε τόνο που υποδηλώνει την ενόχλησή του.

«Εσείς κάντε μου τη χάρη. Δεν θέλω να αντιδικήσουμε κύριε Κούγια», απάντησε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Ωστόσο, ο Αλ. Κούγιας είχε ήδη πάρει την απόφασή του και τερμάτισε την κλήση.

Φυσικά, αυτό πυροδότησε την έντονη αντίδραση του παρουσιαστή.

Πηγή: documentonews.gr

Leave a Reply

three × two =

Top