Είστε εδώ
Home > FAQ news > Απίστευτο αλαλούμ στον ερασιτεχνικό αθλητισμό: Μπέρδεψαν τα κρούσματα με αποτέλεσμα να επιβάλουν λουκέτο οι λοιμωξιολόγοι!

Απίστευτο αλαλούμ στον ερασιτεχνικό αθλητισμό: Μπέρδεψαν τα κρούσματα με αποτέλεσμα να επιβάλουν λουκέτο οι λοιμωξιολόγοι!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ένταση προκλήθηκε στη σύσκεψη μεταξύ των Λοιμωξιολόγων και τους Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και Γενικό Γραμματέα αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά, αφού σύμφωνα με πληροφορίες από λάθος δεδομένα των πρώτων μπήκε προχθές νέο λουκέτο στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και τη Football League.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ), Αυγενάκης και Μαυρωτάς επέμειναν για άμεσο άνοιγμα των πρωταθλημάτων και των προπονήσεων που έκλεισαν, υπογραμμίζοντας ότι αυτό πρέπει να γίνει αύριο, ειδάλλως ανατινάζεται ο αθλητισμός στη χώρα μας. Η σύσκεψη διήρκησε περίπου μια ώρα, με τον υφυπουργό Αθλητισμού και τον ΓΓΑ να ζητούν την άμεση διόρθωση της προχθεσινής λανθασμένης απόφασης, αποδεικνύοντας με πίνακες και στοιχεία (τεστ, θετικότητα κλπ) πόσο ελάχιστα είναι τα κρούσματα στον οργανωμένο αθλητισμό.

Παράλληλα, ασκήθηκε σφοδρή κριτική επειδή προχτές αποφάσισαν το «λουκέτο» χωρίς να ενημερώσουν Αυγενάκη-Μαυρωτά και χωρίς να τους ζητήσουν τη συμμετοχή στη σύσκεψη ή την κατάθεση της γνώμη τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ, αποδείχθηκε ότι οι Λοιμωξιολόγοι εισηγήθηκαν κλείσιμο για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, διότι μπέρδεψαν τα κρούσματα στο βόλεϊ ανδρών με το βόλεϊ γυναικών!

Θεώρησαν ότι οι γυναίκες (ερασιτεχνικό) είχαν τα περισσότερα και πήρε η… μπάλα όλα τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, που υποτίθεται ότι δεν εφαρμόζουν αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα, όπως κάνουν οι επαγγελματικές κατηγορίες!

Αποδείχθηκε ότι μπερδεύτηκαν και νόμιζαν ότι το βόλεϊ της Σύρου είναι γυναικών και όχι ανδρών και το συνέδεσαν με τα κρούσματα στο νησί μετά το ματς με Φίλιππο Βέροιας.
Υφυπουργός Αθλητισμού και ΓΓΑ ανέλυσαν διεξοδικά γιατί πρέπει να ανοίξουν ξανά αύριο τα πρωταθλήματα και οι προπονήσεις, επιμένοντας ότι αυτό πρέπει να γίνει άμεσα και όχι την άλλη εβδομάδα, ενώ με αυστηρό και ενοχλημένο τόνο, δόθηκαν αναλυτικότατα από Αυγενάκη και Μαυρωτά στοιχεία για κάθε πρωτάθλημα (ημερομηνίες, στοιχεία τεστ κ.λ.π.). Παράλληλα οι δύο άνδρες δέχθηκαν αμέσως τυχόν εισήγηση των Λοιμωξιολόγων για να γίνουν ακόμα αυστηρότερες οι προϋποθέσεις (τεστ 48 ώρες πριν τα ματς π.χ.). Πλέον αναμένεται εντός των επόμενων ωρών η απόφαση των Λοιμωξιολόγων.

με πληροφορίες από news247.gr

 

Leave a Reply

nine + twelve =

Top