Είστε εδώ
Home > FAQ news > Απίστευτη “γκάφα” από τον ΕΟΔΥ στα Ιωάννινα: Ανακοίνωσαν 12 κρούσματα γιατί είχαν γραμμένα τα ονόματα στα ελληνικά αλλά και τα αγγλικά!

Απίστευτη “γκάφα” από τον ΕΟΔΥ στα Ιωάννινα: Ανακοίνωσαν 12 κρούσματα γιατί είχαν γραμμένα τα ονόματα στα ελληνικά αλλά και τα αγγλικά!

Σε μία πολύ σοβαρή καταγγελία που έρχεται να προστεθεί σε προηγούμενες για το αλαλούμ που επικρατεί με τις ανακοινώσεις των κρουσμάτων στις διάφορες περιφέρειες (από τα…μονοψήφια στις Κυκλάδες, για παράδειγμα, πριν τα μίνι lockdown σε Πάρο, Αντίπαρο,κλπ) προχωρά το epiruspost.gr για την διαχειριστική ικανότητα του ΕΟΔΥ.

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι στις σημερινές ανακοινώσεις, έγινε γνωστό ότι στο νομό Ιωαννίνων καταγράφτηκαν 12 κρούσματα, την ώρα που στην περιοχή ήταν γνωστά 6 κρούσματα από τη δομή φιλοξενίας προσφύγων στην Αγία Ελένη.

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες και επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Epiruspost τα δώδεκα κρούσματα βρίσκονται μόνο στην… φαντασία όσων συντάσσουν τους πίνακες.

Σήμερα έχει γίνει το ανεπανάληπτο…

Στη λίστα έχουν γραφεί τα έξι ονόματα από την δομή της Αγίας Ελένης δύο φορές. Μία στα αγγλικά και μία στα ελληνικά! Και βγήκε το σύνολο των δώδεκα…

Η αβάσταχτη ελαφρότητα στο μεγαλείο της… Μία δημόσια συγνώμη από την ΕΟΔΥ δεν φτάνει σε έναν νομό που κατάφερε να τον κάνει άνω κάτω μέσα σε λίγη ώρα…

Αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον την συνέχεια και τον τρόπο που θα διορθώσει το λάθος, ο οποίος πρέπει να είναι δημόσιος, όπως δημόσια ήταν και η ανακοίνωση των δώδεκα κρουσμάτων” αναφέρει το epiruspost.gr.

 

One thought on “Απίστευτη “γκάφα” από τον ΕΟΔΥ στα Ιωάννινα: Ανακοίνωσαν 12 κρούσματα γιατί είχαν γραμμένα τα ονόματα στα ελληνικά αλλά και τα αγγλικά!

  1. Ο ΕΟΔΥ παίζει joker!!! Παίζει με τις ζωές μας τζογάροντας νούμερα όπως πιστεύει!! Να σοβαρευτούν, θα έλεγα αλλά αυτό τους είναι πολύ δύσκολο!!! Όλα στην τύχη!!! Από τύχη ζούμε………….

Leave a Reply

seven − 5 =

Top