Είστε εδώ
Home > FAQ news > Απίστευτη προχειρότητα: Στους 27 ανέρχονται οι νεκροί αφού μόλις σήμερα βρέθηκε αναφορά στον ΕΟΔΥ για άνδρα που κατέληξε στο Ιπποκράτειο 8 μέρες πριν!

Απίστευτη προχειρότητα: Στους 27 ανέρχονται οι νεκροί αφού μόλις σήμερα βρέθηκε αναφορά στον ΕΟΔΥ για άνδρα που κατέληξε στο Ιπποκράτειο 8 μέρες πριν!

Δεν υπάρχειε η προχειρότητα και το μπάχαλο που επικρατεί ακόμα και με την καταγραφή των νεκρών λόγω κορονοϊού.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του “Πρώτου Θέματος“, οι νεκροί ανέρχονται πλέον σε 27 αφού στους 26 που είχε ανακοινώσει νωρίτερα ο Σ.Τσιόδρας προστίθεται ένας άνδρας που νοσηλευόταν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης όπου και άφησε την τελευταία του πνοή την περασμένη εβδομάδα, στις 18 του μηνός.

Ο θάνατός του όμως, σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν δηλώθηκε στο ΚΕΠΥ-ΕΚΑΒ αλλά στον ΕΟΔΥ και η αναφορά βρέθηκε μόλις σήμερα, 8 μέρες μετά το θάνατό του, και μάλιστα…τυχαία!

Προς το παρόν, δεν έχουν γίνει γνωστές άλλες λεπτομέρειες για την ηλικία του νεκρού, αν είχε νοσηλευτεί σε ΜΕΘ και αν υπέφερε από κάποιο χρόνιο νόσημα.

Το απόγευμα της Πέμπτης, ο Σωτήρης Τσιόδρας είχε ανακοινώσει επισήμως άλλους 4 θανάτους στη χώρα μας το τελευταίο 24ωρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 62χρονος από την Δαμασκηνιά Κοζάνης άφησε την τελευταία του πνοή στο ΑΧΕΠΑ. Ήταν γιος του 90χρονου από την Δαμασκηνιά, που είχε χάσει τη ζωή του προ ημερών. Στην Αλεξανδρούπολη έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα ένας 50χρονος στρατιωτικός από την Ξάνθη. Ο τρίτος νεκρός είναι ένας 70χρονος, ο οποίος νοσηλευόταν στον Ευαγγελισμό. Είχε υποκείμενα νοσήματα. Ο τέταρτος νεκρός είναι ο 54χρονος άνδρας που νοσηλευόταν στο Αττικό και μόνο μετά θάνατον διαγνώστηκε με τον κορονοϊό, όταν η οικογένειά του θέλησε να δωρίσει τα όργανά του…

elviradrakaki@hotmail.com'

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

Leave a Reply

Top