Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Απίστευτη αποκάλυψη για τη Μοροπούλου από δημοσιογράφο του Documento: Πριν δεν είχε πρόβλημα με το δημοσίευμα, τώρα μιλάει για λάσπη…

Απίστευτη αποκάλυψη για τη Μοροπούλου από δημοσιογράφο του Documento: Πριν δεν είχε πρόβλημα με το δημοσίευμα, τώρα μιλάει για λάσπη…

Μία άλλη διάσταση στο θέμα που αποκάλυψετο Documento για την, πρώην πλέον, υποψήφια της ΝΔ Τόνια Μοροπούλου και τη σύνταξη που έπαιρνε παράνομα ωως άγαμη θυγατέρα δίνει με ανάρτησή του στο Twitter ο δημοσιογράφος Άγγελος Προβολισιάνος.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος που συνεργάζεται με το koutipandoras.gr και το Documento αποκαλύπτει ότι η αντίδραση της κ.Μοροπούλου όταν είχε ενημερωθεί για το δημοσίευμα προκειμένου να υπάρχει μέσα και η δική της άποψη, ήταν να ευχαριστήσει τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Τριάντη για τον τρόπο που αντιμετώπιζε το θέμα στο άρθρο του.

Μετά το σάλο που ξέσπασε και τις αντιδράσεις, κυρίως στα social media και το Ίντερνετ βέβαια, αφού τηλεοπτικά το θέμα (τι πρωτότυπο…) θάφτηκε κανονικά, η κ.Μοροπούλου άλλαξε “τροπάρι” και άρχισε να μιλάει για “πόλεμο λάσπης”, “ενορχηστρωτές” και “υπόγεια”.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Άγγελος Προβολισιάνος:

“Όταν ο Βαγγέλης Τριάντης τηλεφώνησε στην κα Μοροπουλου για να συμπεριλάβει στο δημοσίευμα του την άποψη της, εκείνη τον ευχαρίστησε για τον τρόπο που αντιμετώπιζε το θεμα. Τώρα, άρχισε τα βολικά περί ενορχηστρωτων, υπογείων και πολέμου λάσπης. Τα συμπεράσματα δικά σας”.

Leave a Reply

3 × five =

Top