Είστε εδώ
Home > FAQ news > Απίστευτο! Το ΚΙΔΗΣΟ “τρολάρει” τον εαυτό του: “Ο Τσίπρας άργησε 8 χρόνια να βρει το Καστελόριζο” (εμείς το βρήκαμε και το δώσαμε στο ΔΝΤ…) και η Φώφη καλεί τον Τσίπρα “να απολογηθεί από το Καστελόριζο”!

Απίστευτο! Το ΚΙΔΗΣΟ “τρολάρει” τον εαυτό του: “Ο Τσίπρας άργησε 8 χρόνια να βρει το Καστελόριζο” (εμείς το βρήκαμε και το δώσαμε στο ΔΝΤ…) και η Φώφη καλεί τον Τσίπρα “να απολογηθεί από το Καστελόριζο”!

Το “κάψανε” φαίνεται στο ΚΙΔΗΣΟ, αφού με αφορμή την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο Καστελόριζο, από όπου ο Γιώργος Παπανδρέου ανακοίνωνε πριν 8 χρόνια την υπαγωγή στο μνημόνιο, το Κίνημα του Δημοκρατών Σοσιαλιστών επιτέθηκε στον Πρωθυπουργό, λέγοντας ότι “η παρουσία του στο Καστελόριζο έρχεται με καθυστέρηση 8 ετών”!

Στην ανακοίνωσή του το ΚΙΔΗΣΟ αναφέρει ότι “η σημερινή παρουσία του Πρωθυπουργού στο Καστελόριζο, ένα νησί με υψηλούς ιστορικούς και εθνικούς συμβολισμούς για τον Ελληνισμό, ιδιαιτέρως αυτήν την κρίσιμη περίοδο, είναι από κάθε άποψη σημαντική. Η παρουσία του όμως αυτή στο Καστελόριζο, έρχεται με καθυστέρηση 8 ετών”.

Λέει ακόμα ότι ο Αλέξης Τσίπρας, όπως και ο Αντώνης Σαμαράς, “όφειλαν να είναι παρόντες εκεί, όταν η χώρα είχε ανάγκη την εθνική συνεννόηση” και εξαιτίας της επιλογής που έκαναν το 2010 καθυστέρησε η έξοδος από το μνημόνιο…

Και η Φώφη Γεννηματά όμως “έσπασε τα κοντέρ” αφού με σημερινή της ανακοίνωση επιτέθηκε και εκείνη στον Πρωθυπουργό λέγοντας ότι “ο κ. Τσίπρας θα έπρεπε σήμερα από το Καστελόριζο να απολογηθεί στον ελληνικό λαό”!

One thought on “Απίστευτο! Το ΚΙΔΗΣΟ “τρολάρει” τον εαυτό του: “Ο Τσίπρας άργησε 8 χρόνια να βρει το Καστελόριζο” (εμείς το βρήκαμε και το δώσαμε στο ΔΝΤ…) και η Φώφη καλεί τον Τσίπρα “να απολογηθεί από το Καστελόριζο”!

  1. Πρωτίστως ο ΓΑΠ έπρεπε να είναι εκεί, στο κάλεσμα του Κώστα Καραμανλή για να μην πέσει η Ελλάδα στα χέρια των κορακιών (μνημόνια), όμως ήθελε πρωθυπουργιλίκια και έκανε προ συνεννοήσεις με τον Στρος Καν για το “βυθό” του ΔΝΤ. Ψεύτη ΓΑΠ που ήταν τα λεφτά; Καλή επιτυχία ως τομεάρχης της Φώφης …..

Leave a Reply

Top