Είστε εδώ

Απίστευτη επίθεση και από το site του Τ. Χατζή, σε Τρέμη-Πρετεντέρη: Σήκωσαν την μύτη ψηλά …

Ποιος να το περίμενε ότι ακόμα και ο … άλλοτε κολλητός τους, Τάκης Χατζής, θα τους περνούσε πριονοκορδέλα!!! Για την ακρίβεια, όχι ο ίδιος, αλλά ο … “Θείος”, όπως υπογράφεται ένα, ομολογουμένως αρκετά εμπνευσμένο και ορθολογικό, άρθρο, στον ιστότοπο του γνωστού δημοσιογράφου newspost.gr ! Και δεν θα προξενούσε ιδιαίτερη εντύπωση, το γεγονός, αφού το σύνολο του κόσμου, πάνω – κάτω, συμφωνεί με τις επισημάνσεις του … “Θείου”, από την προχθεσινή Ανατροπή, όπου οι καλεσμένοι, δεν είχαν τον … “Θεό” τους με το θράσος να μιλάνε εκείνοι για προσπάθεια ελέγχου της ενημέρωσης, αν …! Αν δεν ήταν γνωστό στους … παροικούντες ότι, τουλάχιστον μέχρι πρόσφατα, οι σχέσεις του Τάκη Χατζή με τους “δύο” και το σύστημα του Mega, ήταν πολύ θερμές. Τόσο, μάλιστα, που επανειλημμένα να “διοχετεύονται” πρώτα εκεί, … “πληροφορίες” από τα ενδότερα του καναλιού και μετά να αναδεικνύονται ως … θέμα!
Γράφει λοιπόν σε ένα ομολογουμένως απολαυστικό και αρκετά εύστοχο σε πολλά σημεία, άρθρο ο … “Θείος”, για την προχθεσινή Ανατροπή:
Μια παρατήρηση από την εκπομπή του κ. Γιάννη Πρετεντέρη
Ο Γιάννης Πρετεντέρης, μεταξύ των άλλων χθες στην εκπομπή του, διατύπωσε την άποψη ότι «είναι η πρώτη φορά που εισάγεται η έννοια των τριγωνικών σχέσεων για τα Μέσα Ενημέρωσης και αυτό το κάνει η παρούσα Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ»,
Πετάχτηκε και διέκοψε η βετεράνος δημοσιογράφος, Όλγα Τρέμη, για να παρατηρήσει με ειρωνεία και χαμογελάκι ολίγον τι περιπαιχτικό, ότι «αυτό το ακούσαμε και το 2008 όταν ο Καραμανλής μίλησε για τους νταβατζήδες».
Δεν ξέρω τι ακριβώς ενόχλησε την κυρία Τρέμη η παρατήρηση του Καραμανλή. Μπορεί να ενοχλήθηκε που αυτό το είπε ο πρώην Πρωθυπουργός σε κάποια ταβέρνα- σουβλατζίδικο. Γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν ξέρει ότι υπάρχουν «νταβατζήδες». Το ξέρει. Μήπως δεν ξέρει για ποιους μιλούσε ο κ. Καραμανλής και όλη η κοινωνία; Τους ξέρει πολύ καλά.
Πάντως όταν θέλουμε να μιλήσουμε για ελευθερία του Τύπου σίγουρα το MEGA δεν είναι και ο καταλληλότερος χώρος να το κάνουμε.
Φυσικά το MEGA έχει το δικαίωμα να οργανώσει κάθε είδους εκπομπή για τα θέματα του Τύπου ή για τα καυτά θέματα της ορνιθολογικής εταιρείας, αλλά δεν θα πρέπει να έχουν οι συντελεστές αυτών των εκπομπών την απαίτηση να τους πιστέψουμε κιόλας.
Θα μαζέψω μια σειρά από video για να τους θυμίσω πως έχουν συμπεριφερθεί κατά καιρούς. Σήκωσαν τη μύτη ψηλά. Νόμισαν -και ενδεχομένως να το πιστεύουν ακόμα- ότι είναι οι σπουδαίοι, οι μοναδικοί. Πίστεψαν ότι αυτοί είναι η ελίτ της δημοσιογραφίας και όλοι οι άλλοι ανήκουν στη πλέμπα. Αυτό τους έφαγε…
Με εκτίμηση
Ο Θείος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *