Είστε εδώ

Απασφάλισε ( το βίντεο χωρίς μοντάζ ): «Βοθροκάναλα της διαπλοκής Τώρα θα τα πούμε όλα γιατί γυρνάει και ο τροχός »!

Ο αν Υπ Υγείας Παύλος Πολάκης μιλώντας χθες σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Μαρούσι και με αφορμή το περιστατικό του Δεκεμβρίου του 2015 όταν σε συνέντευξη Τύπου που έδινε μαζί με τον υπουργό Ανδρέα Ξανθό, τον είχαν κρίνει γιατί αποκαλούσε τον ιό AIDS ως … “χιβ” και κάποιος “δημοσιογράφος” τον είχε αποκαλέσει … σκύλο, απευθυνόμενος στον δημοσιογράφο είπε χαρακτηριστικά:

«Έπρεπε να σηκωθώ επάνω και να πάει τρία μέτρα κάτω από τη γη, αλλά κράτησα την ψυχραιμία μου», ενώ κατηγόρησε τους τηλεοπτικούς σταθμούς ότι τότε «έκοψαν» τα προσβλητικά λόγια του δημοσιογράφου κι άφησαν μόνο τη δική του αντίδραση, χαρακτηρίζοντας τους ως «βοθροκάναλα της διαπλοκής», ενώ στη συνέχεια επεσήμανε πως «τώρα θα τα πούμε όλα γιατί γυρνάει και ο τροχός».
«Στη συνέντευξη θα θυμάστε πολύ καλά γιατί νομίζω πρέπει να ήταν και από το κανάλι σας. Αυτό που έμεινε είναι ότι εγώ είμαι αγροίκος και μιλάω άσχημα. Οτι λέω τον ιό AIDS χιβ και αυτό έμεινε από το δικό σας το κανάλι με πολλές επαναλήψεις κομμένων σκηνικών από τη συνέντευξη στο οποίο ενώ έκοβε την κουβέντα την απαράδεκτη του συναδέλφου σας που ενώ πετάγεται και λέει προς τον Ανδρέα τον Ξανθό “λες πολιτικές μπαρούφες” πρόσεξε σαν να λες εσύ σε μένα πολιτικές μπαρούφες. Να κόβεται αυτό να μην φαίνεται στο κανάλι και στο κομμάτι που προβάλατε όλα τα βοθροκάναλα της διαπλοκής και το επαναλαμβάνω όλα.
Τώρα θα τα πούμε όλα γιατί γυρνάει και ο τροχός.

Κόβετε αυτό το κομμάτι και βγάζετε εμένα που του λέω τι λες ρε εσύ τι είναι αυτά που λες και ξεκινάτε την προβολή από το τι είναι αυτά που λες. Πετάγεται μετά και λέει μάζεψε το σκύλο δίπλα σου εννοώντας εμένα που εκείνη την ώρα κανονικά έπρεπε να σηκωθώ απάνω και να πάει τρία μέτρα κάτω από τη γη, τρία μέτρα, αλλά κράτησα την ψυχραιμία μου και του είπα αυτά που πρεπε να του πω, έτσι αυτό προβάλατε για να κρύψετε ή που βγήκαν κάτι 25χρονα που εψές πήραν πτυχίο να πουν πως λένε οι γιατροί τον ιό του AIDS ας πούμε, όλοι χιβ τον λέμε μεταξύ μας, έτσι το λέμε, πώς να το κάνουμε δηλαδή;
Και θα μας κάνουν την παρατήρηση τα χθεσινά αβγά για να το πω έτσι πώς να τον πούμε».

(Το βίντεο από το stokokkino.gr )
Πηγή: koutipandoras.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *