Είστε εδώ

Απασφάλισε ο Χατζηνικολάου.Βόμβες για Κυριάκο,Βορίδη και τον “εκβιασμό” Παπαγγελόπουλου για χάρη του ΔΟΛ. Ο ρόλος Σαμαρά!

Αποκάλυψη – βόμβα του Νίκου Χατζηνικολάου στον ρ/σ Real FM για την αιφνιδιαστική “αντικατάσταση” του Βαγγέλη Μεϊμαράκη από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, με τον Βορίδη: ” Ο Μεϊμαράκης αρνήθηκε να συμμετέχει στον εκβιασμό Παπαγγελόπουλου από «θέμα που σήκωσαν τα έντυπα του ΔΟΛ” είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός δημοσιογράφος που μόλις το περασμένο Σάββατο δέχθηκε και ο ίδιος σφοδρή πολιτική (όπως επεσήμανε το the faq) επίθεση από τον ΔΟΛ. ( εδώ το δημοσίευμα των Νέων το περασμένο Σάββατο )
Συνέχισε θυμίζοντας ότι ο Παπαγγελόπουλος προέρχεται από την Καραμανλική Νέα Δημοκρατία, (όπως και ο ίδιος…), γεγονός που φανερώνει την σύγκρουση που υπάρχει αυτή την στιγμή με τους “διαπλεκόμενους” του Μητσοτάκη.
Παράλληλα , ο Μάκης Βορίδης που δεν έχει αναφορές στο χώρο της ΝΔ καθώς προέρχεται από το ΛΑΟΣ του Γ Καρατζαφέρη, τον οποίο και “ξέχασε” σε μία νύχτα (μαζί με τον Άδωνι Γεωργιάδη) για να γίνουν υπουργοί του Σαμαρά, το 1012, θεωρείται από το στρατόπεδο του πρώην Πρωθυπουργού ως ο πλέον “καταλληλος” για να επιχειρήσει ανα αποδομήσει, κατ αρχάς ηθικα και θεσμικά τον Δημ Παπαγγελόπουλο και στη συνέχεια να μπλοκάρει την επίχειρηση εξυγίανσης και ανανέωσης του χώρου της Δικαιοσύνης, από το “σύστημα” που είχαν δομήσει Σαμαράς και Αθανασίου. Παράλληλα το περιβάλλον του Μεσσήνιου πολιτικού θέλει να βάλει φρένο στην εξέλιξη υποθέσεων που εκτιμάται ότι μπορεί να αγγίζουν άτομα από τον στενό κύκλο του πρώην Πρωθυπουργού ή και τον ίδιο (μη παραλαβή και αξιοποίηση της λίστα Μπόργιανς)….

Μια σκέψη στο “Απασφάλισε ο Χατζηνικολάου.Βόμβες για Κυριάκο,Βορίδη και τον “εκβιασμό” Παπαγγελόπουλου για χάρη του ΔΟΛ. Ο ρόλος Σαμαρά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *