Είστε εδώ

Απάντηση στον Κούγια για την επίθεση σε Κασσελάκη από Αχτσιόγλου: «Και τώρα και πάντα κατά της ομοφοβίας του κάθε Κούγια»

Συνεχίζεται το κύμα υποστήριξης στο πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Η Έφη Αχτσιόγλου είχε στηρίξει τον Στέφανο Κασσελάκη στο πρόσφατο συνέδριο του κόμματος κατά των ομοφοβικών επιθέσεων που δέχεται κατά καιρούς.

Την ίδια δήλωση επανέφερε σήμερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τότε, είχε σημειώσει κατά την διάρκεια της ομιλίας της πως «να ξέρουν καλά εκεί έξω ότι τα ομοφοβικά παραληρήματα που εκτόξευσαν κατά του συνυποψήφιου μας, δεν θα βρουν μόνο την χλεύη μας θα μας βρουν όλους μπροστά σαν ένα σώμα».

3 σχόλια στο “Απάντηση στον Κούγια για την επίθεση σε Κασσελάκη από Αχτσιόγλου: «Και τώρα και πάντα κατά της ομοφοβίας του κάθε Κούγια»

  1. Η Ν.Δ και ο Π.θ,δείχνει να λειτουργούν, ωσάν να δομήθηκε το κόμμα τους με τέτοιο τρόπο ,για “να πάει ο Τσίπρας σπίτι του,μετά τις εκλογές “.Το γεγονός φαίνεται,πως ύστερα από την παραίτησή του προέδρου, δείχνει να έπαθε η Ν.Δ και ο Π.θ, Πολιτικό black out & σαν, η ΝΈΑ ΕΠΙΛΟΓΉ ΠΡΟΣΏΠΩΝ να έγινε , ως ο κος Τσίπρας να ΠΑΡΈΜΕΝΕ ,ο διαχρονικός ΠΡΌΕΔΡΟΣ του κόμματος. Έκ τότε,”δείχνουν” να μη ΈΧΟΥΝ ΑΝΤΙΚΕΊΜΕΝΟ, εξού τα πολλά λάθη,στην Πολιτική τους. Οι Φωτιές που έκαψαν την Ελλάδα και οι ΠΛΗΜΜΎΡΕΣ στην Θεσσαλία προέκυψαν μετά την ΠΑΡΑΊΤΗΣΗ του. Έτσι οι μεθαυριανές ΕΚΛΟΓΈΣ για την ανάδειξη ΠΡΟΈΔΡΟΥ στο κόμμα να ΑΠΟΚΤΆ ιδιαίτερη σημασία,γιατί ΈΣΤΩ και ΜΊΑ ΨΉΦΟΣ να είναι περισσότερη ΑΠΌ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΑ ,ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΈΝΑ μέλη ΘΑ ΣΗΜΆΝΕΙ για ΤΟΝ ΣΎΡΙΖΑ, ΝΈΑ αρχή

  2. Είναι καταστροφική και, σε βάθος χρόνου, η πολιτική της ΝΔ απέναντι στα λαϊκά στρώματα…. !! Μετά δε τις πυρκαγιές και τις πλημμύρες, σαν να άναψε “πράσινο φως” στον εαυτό της…….με ο,τι αυτό σημαίνει…!!!

  3. Φιλενας,ωραια αυτα που λες για τη σβουνια των δικηγορισκων,αλλα σ’αυτο το μυγοφτυμα,τον Δανικα,δεν επρεπε να πας.Εκτος εαν ειναι δανεικα,που αυτη η δημοσιοκαφρικη τσατσογρια της Τρουμπας ξεκοιλιασε μαζι με αλλα τσολια,στου Χ”νικου,την Ποπη βριζοντας αυτη,τον Τσιπρα και τον Συριζα.Γενικα,φιλενας,ζεχνεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *