Είστε εδώ
Home > FAQ news > Απάντηση Μητσοτάκη σε Καραχάλιο: Άλλη φορά θα με αποκαλείς κύριο Πρόεδρο…(τον πετσόκοψες Κυριάκο…)

Απάντηση Μητσοτάκη σε Καραχάλιο: Άλλη φορά θα με αποκαλείς κύριο Πρόεδρο…(τον πετσόκοψες Κυριάκο…)

Το μόνο που βρήκε για να “τα πάρει στο κρανίο” ο Κυριάκος από όσα του καταμαρτύρησε στην επιστολή-κόλαφο ο πρώην γραμματέας πολιτικού σχεδιασμού της ΝΔ επί Καραμανλή ήταν, όπως γράφει το documentonews.gr, ότι δεν τον αποκαλούσε “κύριο Πρόεδρο”!

Το στέλεχος της ΝΔ, που να σημειωθεί ότι το 2007 είχε εξελιχθεί ατύπως σε Νο3 της ΝΔ και παραμένει στο «στρατόπεδο» των καραμανλικών, εκτοξεύει ευθείες βολές κατά της πολιτικής που ασκεί το κόμμα, επισημαίνοντας ότι: «Κοιτάζοντας προσεκτικά το τελευταίο κύμα δημοσκοπήσεων και διαβάζοντας με προσοχή τα ποιοτικά τους στοιχεία, παρατηρώ ότι η ΝΔ όχι μόνο έχει «ταβανιάσει» και έχει «κολλήσει» σε ένα ποσοστό γύρω στο 28% (ίσως όχι τυχαία ίσο με το ποσοστό που πήρε στις τελευταίες Εθνικές Εκλογές δύο φορές με τον Αντώνη Σαμαρά τον Ιούνιο του ‘12 και το Γενάρη του ‘15 και μία με το Βαγγέλη Μεϊμαράκη τον Σεπτέμβριο του ‘15), αλλά σημειώνει μία ελαφρά κάμψη, την ώρα που ο «μεγάλος εχθρός», ο ΣΥΡΙΖΑ, δείχνει εμφανή σημάδια ανάκαμψης, μειώνοντας σε μονοψήφια τη «θηριώδη» διαφορά που μας χώριζε όλο αυτό το διάστημα».

Στη συνέχεια τα … “χώνει χοντρά” στον σημερινό πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή την “κατάληψη” του παραδοσιακού συντηρητικού κόμματος από έναν “πολιτικό καιροσκοπισμό” με αναφορές από το ακροδεξιό ΛΑΟΣ του Άδωνι Γεωργιάδη, μέχρι τους μυστικοσυμβούλους του Κώστα Λαλιώτη ( Τ. Θεοδωρικάκος ) και τα μεγαλοστελέχη της ΠΑΣΠ και του Mega ( Μ.Σπυράκη)! ” Αυτό που τους ενώνει είναι ο περιστασιακός αντιΣυριζαισμός…”.

Γιατί δεν κάνεις Πρόεδρε το απλό: 2 σε 1. Να τοποθετήσεις στην επικοινωνία δίπλα στη συστημική δημοσιογράφο του MEGA, τον καλοπληρωμένο δημοσκόπο του MEGA, που θήτευσαν δίπλα στον Γιάννη Πρετεντέρη και ως Αναπληρωτή Εκπρόσωπο Τύπου. Ποιός γνωρίζει καλύτερα τη στρατηγική από τον Τάκη που την εισηγείται; Κανείς! Μπορεί ο Τάκης να σου το αρνηθεί για να μη φθαρεί; Όχι! Έτσι θα γλυτώσεις και από το καθημερινό βάσανο κάθε Προέδρου που ονομάζεται «Πρωινός Καφές», αφού «Τάκης θα κερνάει και Μαρία θα πίνει!”, τονίζει ο Ν. Καραχάλιος στην επιστολή του.

Αναλυτικά για την επιστολή Καραχάλιου και εδώ:
Ανοιχτή αμφισβήτηση των αποφάσεων του Κυριάκου(;) από τον πρώην Γρ Πολ Σχεδιασμού της ΝΔ, επι Καραμανλή: “Ο καλοπληρωμένος δημοκόπος και η συστημική δημοσιογράφος”

Leave a Reply

Top