Είστε εδώ
Home > FAQ news > Απανωτές οι φάπες … Επανήλθε ο Πατέρας: Με είχαν πάρει από Μαξίμου να μην ξαναβγώ στα κανάλια (Audio)

Απανωτές οι φάπες … Επανήλθε ο Πατέρας: Με είχαν πάρει από Μαξίμου να μην ξαναβγώ στα κανάλια (Audio)

Ο Κωνσταντίνος Πατέρας μετά από την περίφημη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ που ειχε κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα γιατί περιείχε συναλλαγή ψήφων με θέση, αναμεσα στον ίδιο και τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, “ξαναχτύπησε” … όπως λέμε στην αργκο! Και μάλιστα σε μια ιδιαίτερα δύσκολη για την κυβέρνηση και τον ιδιο τον Πρωθυπουργό μέρα που στιγματιστηκε από την αποπομπή του υφυπουργου Εξωτερικών Αντ Διαματάρη για την γνωστη υπόθεση των τιτλων σπουδων που ψευδως δηλωνε οτι διέθετε! Ο κ Πατέρας μίλησε, στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 (Τρίκαλα) και μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό Κυριάκου Μητσοτάκη «ψεύτη απέναντί του».

Αποκάλυψε πως στην συνάντησή τους παρευρίσκετο και τρίτο άτομο υψηλά ιστάμενο και σημείωσε με νόημα πως μετά τη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ του τηλεφώνησαν από το Μέγαρο Μαξίμου ζητώντας να μην βγει σε άλλα κανάλια.

Διαβάστε μέρος των δηλώσεων του Κωνσταντίνου Πατέρα;

«Με τον ορισμό μου ως Διοικητής Νοσοκομείου, το μόνο που ήθελα ήταν να δείξω σε όλους αυτούς που με κυνηγούσανε τόσα χρόνια τι έχασε ο Νομός που δεν με αξιοποιούσε. Με τη σιγουριά του βιογραφικού μου σημειώματος ζήτησα από τον σημερινό πρωθυπουργό να με αξιοποιήσει στη θέση αυτή του Διοικητή. Δεν περίμενα ότι θα υπάρχει τόσο μεγάλη αντίδραση, ειδικά από στελέχη της ΝΔ των Τρικάλων. Δέχθηκα πολλή λάσπη, μόνο άθεο δεν με είπανε από μια ομάδα, τα λεγόμενα τρωκτικά της ΝΔ, που περιμένουν να πάρουν κάποιες θέσεις, και μερικοί απ’ αυτούς κάνανε και αίτηση για τη θέση Διοικητή. Εφαρμόστηκε ένας ηλικιακός ρατσισμός σε εμένα, από κάποια ΜΜΕ, επηρεάστηκε το Μέγαρο Μαξίμου και φοβηθήκανε ότι θα αποβεί εις βάρος του πρωθυπουργού. Με αποκάλεσαν πολιτικό γυρολόγο, ενώ όταν η ΝΔ με ζήτησε και με πήρε ξανά στους κόλπους της το Μάιο του 2018 δεν αντέδρασε κανένας. Τότε θελαν όμως τις ψήφους που θα έφερνα, και κανείς δεν έλεγε τίποτα.

Παρόλες τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, δεν μου ζήτησε κανείς την παραίτηση μου. Ούτε από το γραφείο του Κικίλια, ούτε από το Μαξίμου. Δεν με παραίτησε κανείς, εγώ παραιτήθηκα από προσωπική μου απόφαση γιατί έχω αξιοπρέπεια. Με το γραφείο του Υπουργού Υγείας επικοινώνησα πρώτος εγώ για να το ανακοινώσω. Στον πρωθυπουργό έστειλα μήνυμα στο κινητό του, ότι αυτό που έγινε ήταν μεγάλη αδικία.

Ήταν άτιμο αυτό που κάνανε οι τρικαλινοί, ξεκίνησαν να πιέζουν το Μαξίμου και οι σύμβουλοι του πρωθυπουργού Θανάσης Νέζης και Γρηγόρης Δημητριάδης πήραν την απόφαση να δεχθούν την παραίτηση μου ώστε να μην αναγκαστεί σε παραίτηση ο Υπουργός Υγείας και σπιλωθεί το όνομα του πρωθυπουργού.

Μετά τη συνέντευξη μου στον Σκάι με καλέσανε από του Μαξίμου και μου ζητήσανε να μην βγω και σε άλλα κανάλια.

Όταν μου φέρονται με τον τρόπο αυτό, δεν είχα πλέον την επιλογή παρά να πω την αλήθεια. Φυσικά και θα πω ότι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας είναι ψεύτης απέναντι μου. Με κάλεσε, συζητήσαμε ενώπιον τρίτου προσώπου και άλλα μου υποσχέθηκε. Αν δεν έκανα, να μην με βάζανε

Πηγή:  976.gr / documentonews.gr

Leave a Reply

5 × four =

Top