Είστε εδώ
Home > FAQ news > Απαγόρευση κυκλοφορίας “δια πάσαν νόσον”! Την “αγαπημένη” λύση του επιτελικού κράτους ρίχνουν στο τραπέζι για να αντιμετωπίσουν το χάος του “Μπάλλου”

Απαγόρευση κυκλοφορίας “δια πάσαν νόσον”! Την “αγαπημένη” λύση του επιτελικού κράτους ρίχνουν στο τραπέζι για να αντιμετωπίσουν το χάος του “Μπάλλου”

Την λύση της απαγόρευσης κυκλοφορίας που επιλέγει η κυβέρνηση με κορονοϊό, χιόνι και πυρκαγιά εισηγείται, σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης.

Η πιο πρόσφατη προσθήκη στο κυβερνητικό σχήμα μπήκε φαίνεται κατευθείαν στο κλίμα των μέτρων που λαμβάνει το επιτελικό κράτος και όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Πέμπτης, στην έκτακτη σύσκεψη, εισηγήθηκε υπό το βάρος του μπάχαλου που προκάλεσε ο “Μπάλλος” όλη την ημέρα στην Αττική, το κλείσιμο του Κηφισού και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, σε όλο το μήκους της λεωφόρου, τη νύχτα, με στελέχη της αστυνομίας και του στρατού να διασφαλίζουν ότι δεν θα υπάρχει πρόσβαση.

Παράλληλα υπήρξε εισήγηση να απαγορευτεί η κυκλοφορία στη διάρκεια της νύχτας και να σταματήσει η εργασία την Παρασκευή σε δημόσιες και ιδιωτικές επιχειρήσεις για να μειωθεί η κινητικότητα

Ακόμα, σε δεύτερο πλάνο, υπάρχει σκέψη για επίταξη μηχανημάτων έργου, έτσι ώστε να συνδράμουν σε πιθανές επιχειρήσεις «οχύρωσεις» περιοχών ή διάνοιξης ρεμάτων, αλλά και σε αυτές ενδεχόμενου απεγκλωβισμού.

με πληροφορίες από in.gr 

Leave a Reply

5 × 5 =

Top