Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Αντεπίθεση Πολάκη για τις παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη: Όταν ο Κυριάκος συναντιέται με τους Δικαστές είναι περιφρούρηση της καθεστηκύιας τάξης! Όταν μιλάω εγω Δημόσια είναι “θεσμική εκτροπή”

Αντεπίθεση Πολάκη για τις παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη: Όταν ο Κυριάκος συναντιέται με τους Δικαστές είναι περιφρούρηση της καθεστηκύιας τάξης! Όταν μιλάω εγω Δημόσια είναι “θεσμική εκτροπή”

Μέσω Facebook και με μαντινάδα επέλεξε ο Παύλος Πολάκης να περάσει στην αντεπίθεση για όσα του καταλογιζουν κανάλια και αντιπολίτευση κάθε φορά που ασκεί κριτική στη συμπεριφορά της Δικαιοσύνης. Αφορμή η συνάντηση του προέδρου της ΝΔ με την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, την οποία κατήγγειλε ως παρεμβάση Μητσοτάκη στη Δικαιοσύνη.

Έγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας ο οποίος προσφατα είχε κατηγορηθεί ξανα από τα κανάλια και τη ΝΔ αλλα και το ΚΙΝΑΛ για δήθεν αθέμιτες πολιτικές παρεμβάσεις στη διερεύνηση της υπόθεσης Novartis:

«ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΑΣΚΩ ΚΡΙΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ,για συγκεκριμενες υποθεσεις,εχοντας στειλει πριν αναφορες στον Αρειο παγο ειναι “ΘΕΣΜΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ” !!!!!
ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΣΥΝΑΝΤΙΕΤΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ,προφανως και βεβαιως-βεβαιως δεν ειναι παρεμβαση στη δικαιοσυνη ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΕΣΤΗΚΥΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ……»

Συνόδευσε μάλιστα την ανάρτηση με μαντινάδα:

…οσο κι αν ειναι καταχνια και σκοτεινια μεγαλη
θα τηνε βρει τη περασια ο ηλιος να προβαλλει …»

Leave a Reply

Top