Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Αντέχετε; Πρετεντέρειο “χιουμοράκι” για τις απειλές που κατήγγειλε ο Παπαχριστόπουλος

Αντέχετε; Πρετεντέρειο “χιουμοράκι” για τις απειλές που κατήγγειλε ο Παπαχριστόπουλος

Ένα ακόμα δημοσιογραφικό “διαμάντι” χάρισε στους αναγνώστες του ο Γιάννης ο Πρετεντέρης από το σταθερό μετερίζι του στα Νέα.

Ο γνωστός je sui δημοσιογράφος στο τελευταίο του πόνημα το οποίο έχει τον (θα μπορούσε και αυτοαναφορικό) τίτλο “Σούργελα” βρήκε ευκαιρία να ξεδιπλώσει το γνωστό “πρετεντέρειο” χιούμορ με αφορμή τις απειλές που κατήγγειλε ότι δέχεται ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θ.Παπαχριστόπουλος.

«Ευτυχώς εκδηλώθηκε παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για υποτιθέμενες απειλές κατά βουλευτών που διαγωνίζονται στα “Παρατρτάγουδα”. Θετικό. Αφενός επειδή επιβεβαιώνει ότι υπάρχει Εισαγγελία. Διότι ως τώρα στηΔΕΠΑ, στον “Μανώλη του Παππά”, στην ιστορία με το Μανιαδάκη έλειπε σε ταξίδι για δουλειές. Αφετέρου επειδή έρχεται μετά την καταγγελία Παπαχριστόπουλου «με απειλούν ότι θα βρω το κεφάλι μου σε χαντάκι». Καταγγελία που τουλάχιστον επιβεβαιώνει ότι ο βουλευτής είχε κεφάλι, το έχει χάσει και ψάχνει να το βρει. Δεν ξέρω αν το χρειάζεται. Αλλά καλύτερα να το βρει η κυρία Ξένη, παρά να το μαζεύουμε σε χαντάκια».

Αποδεικνύοντας ότι δεν έμαθε τίποτα από το αντίστοιχης αισθητικής χιούμορ που έκανε ο Άρης Πορτοσάλτε με τις απειλές κατά του Νίκου Κοτζιά (όταν έγραφε στο Twitter: «Τρελές σφαίρες Νο 3! Ξεκαρδιστική κωμωδία») αλλά όταν γράψανε στο κουδούνι του σπιτιού του συνθήματα με μαρκαδόρο εξανέστη βγάζοντας “φιλιππικούς” περί έλλειψης ασφάλειας…

το είδαμε στο altsantiri.gr

Leave a Reply

Top