Είστε εδώ
Home > FAQ news > Ανώμαλη “προσγείωση” … του “Μωυσή” στην Κέρκυρα! Μαζικές διαδηλώσεις από ξενοδοχοϋπαλλήλους: «Δε ζούμε με 400 ευρώ!» (Photos) – ΣΥΡΙΖΑ: Στην Κέρκυρα η Μητσοτάκης είδε ότι η ανοχή της κοινωνίας εξαντλείται

Ανώμαλη “προσγείωση” … του “Μωυσή” στην Κέρκυρα! Μαζικές διαδηλώσεις από ξενοδοχοϋπαλλήλους: «Δε ζούμε με 400 ευρώ!» (Photos) – ΣΥΡΙΖΑ: Στην Κέρκυρα η Μητσοτάκης είδε ότι η ανοχή της κοινωνίας εξαντλείται

«Στη σημερινή του επίσκεψη στην Κέρκυρα ο πρωθυπουργός είχε την ευκαιρία να δει πού οδηγεί η πολιτική της κυβέρνησής του: εργαζόμενοι στο δρόμο, επιχειρηματίες σε απόγνωση, ένα νησί στη δίνη της ύφεσης», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Κέρκυρα.

«Αυτό είναι το αποτέλεσμα της κυβερνητικής επιλογής, να αφήσει την κρίση να βαθαίνει δίχως μέτρα ενεργητικής στήριξης των χιλιάδων εργαζομένων στην εστίαση και στον τουρισμό.

Οι εργατικές συγκεντρώσεις στην Κέρκυρα φανερώνουν ότι η ανοχή της ελληνικής κοινωνίας έναντι της κυβέρνησης εξαντλείται μέρα με τη μέρα. Η φωνή της κοινωνίας δυναμώνει. Και αυτή τη φωνή, καμία κατασταλτική νομοθεσία και κανένας καλοταϊσμένος προπαγανδιστικός μηχανισμός δεν μπορεί να την καταπνίξει», καταλήγει η ανακοίνωση.

Νωρίτερα, «θερμή» ήταν η υποδοχή των σωματείων, εργαζομένων και φορέων, στον Πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη στο νησί της Κέρκυρας, καθώς από νωρίς το πρωί συγκεντρώθηκαν στο νέο πεζόδρομο της πόλης, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα μέτρα που έχουν εξαγγελθεί για τον τουρισμό και τους εργαζόμενους στον κλα΄δο, τα οποία σύμφωνα με τους ίδιους δεν επαρκούν.

Ακολούθησε μαζική και δυναμική πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της πόλης. Να σημειωθεί ότι στις 5 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί νέα συγκέντρωση στην Ελαιουργία στις Σινιές.

Πηγή: documentonews.gr

Κάποτε με έλεγαν "Ιανό". Κάπου αλλού με είπαν "α-χειρο-ήθη". Αλλού "κ Διευθυντή"... - Μα ποιος είσαι, τελοσπάντων ;;; - Ήμουν κάποιος άλλος. Μα τώρα άλλαξα, ρόλο... ( Επάγγελμα Ρεπόρτερ, 1975 / Μικελάντζελο Αντονιόνι / Μαρία Σνάιντερ - Τζακ Νίκολσον ) Κύριες και κύριοι, με περηφάνεια σας παρουσιάζω τον ... Χάρη Ζ.! (Και σας υπόσχομαι ... πολλά "όργια σε αυτήν την βίλλα"!).

Leave a Reply

eleven − 7 =

Top