Είστε εδώ

Ανησυχητικός (για το Μαξίμου …) “γρίφος” του Νικήτα Κακλαμάνη για τις υποκλοπές: “Αδιανόητο αν η ΕΥΠ παρακολουθεί τον Χατζηδάκη – Θέμα που θα λύσει η παράταξη αν θα παραμείνει στη θέση του ο Πρωθυπουργός αν αποδειχτεί …». “

Αιχμές προς την κυβέρνηση και “καρφιά” για τον πρωθυπουργό και το περιβάλλον του Μαξίμου για τους “κοριούς”, άφησε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νικήτας Κακλαμάνης, σχετικά με το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Αρχικά, ο «γαλάζιος» βουλευτής χαρακτήρισε «αδιανόητο» το ενδεχόμενο παρακολούθησης κάποιου εν ενεργεία βουλευτή, όπως για παράδειγμα του Κωστή Χατζηδάκη, το όνομα του οποίου βρίσκεται στη λίστα όσων παρακολουθούνταν από την ΕΥΠ και το Predator.

Εν συνεχεία και με ιδιαίτερο νόημα, ο κ. Κακλαμάνης, όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης τον ρώτησε αν θα μπορούσε να παραμείνει στη θέση του ο πρωθυπουργός όταν αποδειχτεί και αποκαλυφθεί ακόμα περισσότερο το σκάνδαλο των υποκλοπών, απάντησε ότι «αυτό είναι κάτι που θα λύσει η παράταξη».

Μάλιστα ο ίδιος ανέφερε ότι ήδη από την αρχή είχε διαφοροποιηθεί «από την κυβερνητική γραμμή σχετικά με το απόρρητο», τονίζοντας πως ο ίδιος ήταν υπέρ του δικαιώματος του παρακολουθούμενου να ενημερώνεται από την ΕΥΠ.

«Δεν είπα η ΕΥΠ να βγάζει δελτίο Τύπου για κάθε παρακολούθηση, γιατί τότε καταργείται η ΕΥΠ, αλλά ο παρακολουθούμενος δεν μπορεί να μην έχει το δικαίωμα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κακλαμάνης τονίζοντας ότι ακόμα και κάτι μεμπτό να έχει ο παρακολουθούμενος θα πρέπει να μπορεί να ενημερώνεται για την παρακολούθησή του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *