Είστε εδώ
Home > FAQ news > «Ανοίγουν» το κρυφό κινητό του Γιαννουσάκη για την υπόθεση του Noor 1 !

«Ανοίγουν» το κρυφό κινητό του Γιαννουσάκη για την υπόθεση του Noor 1 !

Νέες εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση του ναρκοπλοίου Noor1, καθώς οι δικαστικές αρχές αποφάσισαν να «ανοίξουν» το τηλέφωνο που κατείχε κρυφά στη φυλακή ο ισοβίτης Ευθύμιος Γιαννουσάκης.

Εκείνο που ερευνούν οι δικαστικές αρχές είναι οι τηλεφωνικές συνδιαλέξεις του Γιαννουσάκη και η ανταλλαγή μηνυμάτων κατά την περίοδο Αύγουστος-Οκτώβριος 2017. Πρόκειται για το χρονικό διάστημα που θεωρείται κρίσιμο καθώς συμπίπτει με τις βεβιασμένες απόπειρες του ισοβίτη να αποφυλακιστεί και προφανώς με τις σχετικές με αυτήν του την προσπάθεια συνομιλίες, επαφές, αλλά και τυχόν συναλλαγές.

Αυτό σημαίνει ότι ενδέχεται να υπάρχουν συνομιλίες και μηνύματα που θα εισφέρουν στοιχεία ικανά να τεκμηριώσουν, ως αδιάψευστα γεγονότα και τις αιτίες που οδήγησαν στην αλλαγή συμπεριφοράς του ισοβίτη, ο οποίος άλλα κατήγγειλε τη μία φορά κι άλλα την άλλη, καθώς και να εξηγήσουν τις αντιφατικές επίσημες καταθέσεις και συνεντεύξεις του σε διάφορα Μέσα. Στις μακροσκελέστατες συνεντεύξεις του ο Γιαννουσάκης άλλοτε φωτογράφιζε συγκεκριμένα πρόσωπα για εμπλοκή στην υπόθεση του ναρκοπλοίου κι άλλοτε έπαιρνε πίσω όσα είχε οικειοθελώς πει, καταγγέλοντας εκβιασμούς και πιέσεις.

Όπως και να ‘χει όμως είναι από τα κεντρικά πρόσωπα της υπόθεσης του “Noor1” και ο εντοπισμός ενός κρυφού παράνομου κινητού μέσα στις φυλακές προφανώς κι έπρεπε να αξιοποιηθεί από τις αρχές,, ως ένα ακόμη μέσο διερεύνησης της υπόθεσης, που θα μπορούσε μάλιστα να λύσει πολλούς από τους γρίφους της σκοτεινής αυτής ιστορίας.

Πηγή: Documento / sdna.gr

Leave a Reply

Top