Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Ανελέητο τρολάρισμα Αντώναρου στην Μενδώνη: Είναι ιδανική, δεν καταλαβαίνει πραγματικά γρυ από πολιτισμό

Ανελέητο τρολάρισμα Αντώναρου στην Μενδώνη: Είναι ιδανική, δεν καταλαβαίνει πραγματικά γρυ από πολιτισμό

Το τελευταίο επεισόδιο στο “σίριαλ” των παρεμβάσεων της Λίνας Μενδώνη απέναντι στα αιτήματα των καλλιτεχνών σχολίασε με μία “φαρμακερή” ανάρτηση ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Συγκεκριμένα, αφορμή για το σχόλιο στάθηκε η απάντηση που επεφύλαξε ο Φοίβος Δεληβοριάς στην υπουργό Πολιτισμού, η οποία όταν είχε ρωτηθεί για τις αντιδράσεις των εργαζόμενων στον πολιτισμό απέναντι στην αδιαφορία του υπουργείου και ειδικά για τον πρόεδρο της ΕΔΕΜ είχε πει μιλώντας στην Athens Voice ότι “εγώ χαίρομαι που ο Φοίβος Δεληβοριάς έχει αναλάβει τη μουσική σε παράσταση του Εθνικού Θεάτρου, που θα δούμε φέτος στην Επίδαυρο”. Όπως έκανε γνωστό στη συνέχεια με ανάρτησή του ο Φοίβος Δεληβοριάς απέσυρε τη συμμετοχή του από την παραγωγή της Λυσιστράτης του Εθνικού Θεάτρου,  αφήνοντας πλήρως εκτεθειμένη την υπουργό!

Ο Ευ.Αντώναρος έγραψε, σχολιάζοντας το αλαλούμ που έχει δημιουργήσιε η υπουργός:

Εγω θα την κρατουσα την εν λόγω στη θέση της. Ειναι ιδανικη. Δεν καταλαβαίνει πραγματικα γρυ απο πολιτισμο. Οσο για πολιτική επικοινωνία — μαλλον δεν έχει ιδεα τι σημαίνει ο όρος.

One thought on “Ανελέητο τρολάρισμα Αντώναρου στην Μενδώνη: Είναι ιδανική, δεν καταλαβαίνει πραγματικά γρυ από πολιτισμό

Leave a Reply

twenty − 5 =

Top