Είστε εδώ

Ανδρέας Πάτσης: 27 συμβάσεις με τα ΕΛΤΑ, 822.000 ευρώ σε 2 χρόνια!

Όπως προκύπτει από μία απλή αναζήτηση στη Διαύγεια, το όνομα του Ανδρέα Πάτση περιλαμβάνεται σε 27 συμβάσεις με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία για «δουλειές» που ανέρχονται σε 821.877 ευρώ.

Η πρώτη σύμβαση με τα ΕΛΤΑ δημοσιεύτηκε στις 12/10/2020 και η τελευταία στις 27/09/2022, αποκαλύπτοντας την ένοχη σιωπή του Μαξίμου.

Η αιτιολογία που εμφανίζεται στις 27 συμβάσεις με τα ΕΛΤΑ αναφέρει χαρακτηριστικά «για την παροχή εξειδικευμένων νομικών υπηρεσιών για θέματα ευρωπαϊκού δικαίου, δικαίου ανταγωνισμού και κρατικών ενισχύσεων ενώπιον της Ευρωπαϊκής Επιτροπής».

Επί 3,5 χρόνια η κυβέρνηση Μητσοτάκη μέσω του Κυριακού Πιερρακάκη εμπλεκόταν και έδειχνε ανοχή στο πλιάτσικο του Ανδρέας Πάτση.

Σήμερα με μία λιτή ανακοίνωση η κυβέρνηση επιχείρησε να πετάξει από πάνω της την «καυτή πατάτα» διαγράφοντας τον βουλευτή Γρεβενών όμως οι τεράστιες του υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης δεν μπορούν να κρυφτούν. Σημειώνεται ότι ο διευθύνων σύμβουλος των ΕΛΤΑ αναγκάστηκε να παραιτηθεί, με όλα τα βλέμματα να πέφτουν πλέον στον Κυριάκο Πιερρακάκη. και τον Στέλιο Πέτσα

Δείτε τις 27 συμβάσεις που εκθέτουν τα ΕΛΤΑ 

 

Πηγή: avgi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *