Είστε εδώ
Home > FAQ news > Ανατροπή στην υπόθεση του θανάτου του Έλληνα ομογενή καθώς δεν επιβεβαιώνεται το περιστατικό με ανύψωση της ελληνικής σημαίας ή κατέβασμά της! Τι αναφέρει η “Εφ. Συν”

Ανατροπή στην υπόθεση του θανάτου του Έλληνα ομογενή καθώς δεν επιβεβαιώνεται το περιστατικό με ανύψωση της ελληνικής σημαίας ή κατέβασμά της! Τι αναφέρει η “Εφ. Συν”

Σύμφωνα με την efsyn.gr, σήμερα στο χωριό που έλαβε χώρα το αιματηρό περιστατικό ήταν προγραμματισμένη και πραγματοποιήθηκε κανονικά εκδήλωση μνήμης για τους Έλληνες στρατιωτικούς, οι οποίοι σκοτώθηκαν κατά τον ελληνο-ιταλικό πόλεμο.

Το στρατιωτικό κοιμητήριο ήταν σημαιοστολισμένο με ελληνικές και αλβανικές σημαίες, πραγματοποιήθηκε τρισάγιο και τραγουδήθηκε ο ελληνικός εθνικός ύμνος.

Στην τελετή παραβρέθηκε ο ιστορικός Αντώνης Λιάκος ο οποίος μίλησε στην Εφημερίδα των Συντακτών και σημείωσε πως δεν υπήρξε κανένα περιστατικό με ανύψωση της ελληνικής σημαίας ή κατέβασμά της.

Το περιστατικό συνέβη πριν την εκδήλωση, στο πολιτιστικό κέντρο του χωριού, το οποίο ο 35χρονος φέρεται να είχε καταλάβει και να πυροβολούσε στον αέρα με καλάσνικοφ, με αποτέλεσμα να παρέμβει η αστυνομία και ο ομογενής να τρέξει προς τα βουνά, όπου μετά από έρευνα εντοπίστηκε και αρνήθηκε να παραδώσει το όπλο του.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας οι πυροβολισμοί έθεσαν σε κίνδυνο τη ζωή των αστυνομικών, οι οποίοι ανταπέδωσαν και ο 35χρονος έπεσε νεκρός από τα πυρά τους.

Πηγή: efsyn.gr

Leave a Reply

Top