Είστε εδώ
Home > FAQ news > Ανατροπή στη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου που συγκλονίζει! Σαδιστικός ο θάνατός του, έτρεχε να ξεφύγει σε κάτασταση σοκ όταν δέχτηκε χτυπήματα!

Ανατροπή στη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου που συγκλονίζει! Σαδιστικός ο θάνατός του, έτρεχε να ξεφύγει σε κάτασταση σοκ όταν δέχτηκε χτυπήματα!

Στο βίντεο εμφανίζεται ο γνωστός ακτιβιστής της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας Ζακ Κωστόπουλο, να δέχεται μια κλωτσιά στην πλάτη από έναν άγνωστο άνδρα, λίγη ώρα αφού έχει λάβει τις πρώτες βοήθειες από το ΕΚΑΒ αφού έχει βγει από τη σπασμένη βιτρίνα του καταστήματος και έχει υποστεί ξυλοδαρμό από δύο άλλους άνδρες.

Νωριτερα οι δύο άνδρες χτυπούν αλύπητα το κεφάλι και τα πλευρά του δράστη την ώρα που ομάδα ατόμων σπεύδει να τους σταματήσει.

Δύο λεπτά αργότερα, τον τραυματισμένο από τα χτυπήματα και τα γυαλιά δράστη, ο οποίος τρεκλίζοντας προσπαθεί ανεπιτυχώς από το σημείο, παραλαμβάνει το ΕΚΑΒ ενώ άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έχουν φτάσει επίσης στο σημείο.

Στο βίντεο διακρίνεται ότι ο δράστης δέχεται μια νέα κλωτσιά από άλλο άτομο στην πλάτη και ευρισκόμενος σε κατάσταση αμόκ, παίρνει ένα κομμάτι σπασμένο γυαλί, σηκώνεται και απειλεί με αυτό τον άνδρα του ΕΚΑΒ και τους παρευρισκομένους.

Στο νέο βίντεο Στην προσπάθειά του να διαφύγει τρέχοντας, παραπατάει, πέφτει πάνω σε τραπέζια παρακείμενων καταστημάτων και πέφτει στο έδαφος.

Στη συνέχεια άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ προσπαθούν να τον ακινητοποιήσουν χτυπώντας τον με ένα γκλομπ.

Ο Κωστόπουλος εξέπνευσε κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, ενώ στον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου – που εμφανίζεται σε πρώτο βίντεο που δημοσιοποιήθηκε να κλωτσάει το δράστη με έναν άλλο άνδρα όσο αυτός ήταν εγκλωβισμένος μέσα στο κατάστημα – ασκήθηκε δίωξη για τα αδικήματα της σωματικής βλάβης και της θανατηφόρας βλάβης.

Πηγή: koutipandoras.gr

One thought on “Ανατροπή στη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου που συγκλονίζει! Σαδιστικός ο θάνατός του, έτρεχε να ξεφύγει σε κάτασταση σοκ όταν δέχτηκε χτυπήματα!

Leave a Reply

Top