Είστε εδώ
Home > FAQ news > Ανατροπή! Καμία επίθεση στο γραφείο του Βαρβιτσιώτη, δικογραφία κατά του φρουρού του για άσκοπο πυροβολισμό…

Ανατροπή! Καμία επίθεση στο γραφείο του Βαρβιτσιώτη, δικογραφία κατά του φρουρού του για άσκοπο πυροβολισμό…

Ανατρέπει η Αστυνομία τα δεδομένα σχετικά με την επίθεση στο κτίριο όπου στεγάζεται το γραφείο του βουλευτή της ΝΔ, Μ. Βαρβιτσιώτη.
Ο κ. Βαρβιτσιώτης κατήγγειλε το βράδυ της Πέμπτης ότι δέχτηκε επίθεση στο γραφείο του, ωστόσο από την έρευνα που διεξήγαγε η ΕΛ.ΑΣ. προέκυψε ότι δεν βρέθηκαν ίχνη που να το επιβεβαιώνουν. Αντιθέτως, στον δεύτερο όροφο που στεγάζεται το γραφείο του βουλευτή, όπου «γειτονεύει» και ο Οικοδομικός Συνεταιρισμός Δικαστών και Εισαγγελέων, οι δράστες προκάλεσαν ελαφρές φθορές .

Μάλιστα, σχηματίστηκε δικογραφία για άσκοπους πυροβολισμούς σε βάρος του αστυνομικού φρουρού του Μ. Βαρβιτσιώτη, ο οποίος βρισκόταν στην είσοδο του κτιρίου όταν εξήλθαν οι δράστες και πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό, διότι σύμφωνα με τον βουλευτή «δέχτηκε απειλές».

Υπενθυμίζεται οτι ο Μ Βαρβιτσιώτης Λίγη ώρα μετά την επίθεση, είχε αναρτήσει βίντεο υπό τον τίτλο “Επίθεση στο γραφείο μου τώρα”:

Πηγή: newspost.gr / protothema.gr

One thought on “Ανατροπή! Καμία επίθεση στο γραφείο του Βαρβιτσιώτη, δικογραφία κατά του φρουρού του για άσκοπο πυροβολισμό…

Leave a Reply

Top