Είστε εδώ

Ανατροπή από το Mega: Προτείνει debate Τσίπρα – Μητσοτάκη στο κανάλι! Επιστολή στους δύο πολιτικούς αρχηγούς

Ταράζει τα νερά της πολιτικής αντιπαράθεσης η πρωτοβουλία του Mega!

Επιστολές προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα έστειλε το Mega για τη διεξαγωγή στην τηλεοπτική του συχνότητα ενός ντιμπέιτ μεταξύ των δύο.

Την επιστολή για το debate υπογράφει ο διευθυντής ενημέρωσης του Mega Σταμάτης Μαλέλης και ήδη βρίσκεται στα γραφεία του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αλέξη Τσίπρα

Με την επιστολή του το Mega ενημερώνει τους δύο πολιτικούς αρχηγούς για την πρότασή του εξηγώντας ότι προτίθεται να φιλοξενήσει την τηλεμαχία των δύο σε ώρα και ημερομηνία που θα επιλεγεί εφόσον βέβαια ανταποκριθούν αμφότεροι θετικά.

Στο σχετικό αίτημά του, το Mega αναφέρει: «Θεωρούμε ότι η ανταλλαγή απόψεων Μητσοτάκη – Τσίπρα θα συμβάλει στην πληρέστερη ενημέρωση των πολιτών ενόψει των κρίσιμων εκλογών της 21ης Μαΐου».

Η απόφαση όπως εξηγεί ελήφθη μετά την αδυναμία του καναλιού να μεταδώσει το debate πολιτικών αρχηγών «λόγω συμβατικών υποχρεώσεων του προγράμματος».

Ακολουθεί η πρόσκληση για debate που έστειλε ο γενικός διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Mega Σταμάτης Μαλέλης:

Επιστολή του Mega

Πηγή: newsit.gr

Μια σκέψη στο “Ανατροπή από το Mega: Προτείνει debate Τσίπρα – Μητσοτάκη στο κανάλι! Επιστολή στους δύο πολιτικούς αρχηγούς

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ MEGA!!! ο “βασιλιάς” τόβαλε ήδη στα πόδια… αλλά τουλάχιστον ξεμπροστιάζεται!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *