Είστε εδώ
Home > FAQ news > Ανατροπή … από Μαλέλη μέσα στο ΣΚΑΙ! Η κεντροαριστερά πρέπει να κοιτάξει προς τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ και να γυρίσει την πλάτη στον Κυριάκο και τη ΝΔ!

Ανατροπή … από Μαλέλη μέσα στο ΣΚΑΙ! Η κεντροαριστερά πρέπει να κοιτάξει προς τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ και να γυρίσει την πλάτη στον Κυριάκο και τη ΝΔ!

Σαφή θέση υπέρ μιας (και κυβερνητικής… ) συμμαχίας των δυνάμεων του “προοδευτικού” χώρου, πήρε ο Σταμάτης Μαλέλης το πρωί, σε εκπομπή του ΣΚΑΙ!!!Καλεσμένος στην μεσημεριανή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Οι Αταίριαστοι» ήταν ο Σύμβουλος Ενημέρωσης του καναλιού αλλά και στέλεχος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Σταμάτης Μαλέλης.( Υπενθυμίζεται οτι ο Στ Μαλέλης μεχρι τον Σεπτέμβριο ήταν και Διευθυντής Ενημέρωσης της τηλεόρασης του Φαλήρου )

Μεταξύ άλλων ο κ. Μαλέλης αναφέρθηκε και στην ολέθρια, όπως της αποκάλεσε, συνεργασία με την Νέα Δημοκρατία. «Πλέον και μετά από της εκλογές για τον αρχηγό της Κεντροαριστεράς, δεν μπορεί ο νέος φορέας να ακολουθεί δεξιά πολιτική. Πρέπει να είναι κέντρο και αριστερά. Δεν μπορεί να είναι βασικά κέντρο, ούτε να ανοιγοκλείνει το μάτι στον κ. Μητσοτάκη. Αυτά πρέπει να τελειώνουν μέσα στην ΔΗΣΥ. Αν το ΠΑΣΟΚ έφτασε στο 4,7% αυτό οφείλεται στην ολέθρια συνεργασία με τη Ν.Δ., κάτι που ο ελληνικός λαός δεν μπορεί να το συγχωρέσει στο ΠΑΣΟΚ».

Τέλος ανέφερε ότι πλέον η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα πρέπει να ανοίξει έναν νέο διάλογο προς την πλευρά το ΣΥΡΙΖΑ. «Από το 2007 γράφω ότι δεν μπορεί να υπάρξει δημοκρατική παράταξη χωρίς την αριστερή καρδιά του ΣΥΡΙΖΑ και θα συνεχίσω να το λέω. Τον κ. Τσίπρα,το ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ τους ενώνουν πολλά περισσότερα σε σχέση με την Νέα Δημοκρατία και προς τα εκεί θα πρέπει να ανοίξει ένας νέος διάλογος. Πρέπει πλέον η Κεντροαριστερά να κοιτάξει πιο πολύ αριστερά και να αρχίσει να μιλάει. Δεν είναι μόνο για να κάνει μέτωπο κατά της κυβέρνησης».

Leave a Reply

Top