Είστε εδώ
Home > FAQ news > Αναταραχή στη ΝΔ από δημοσίευμα γαλάζιου μπλογκ που φέρει τον Άδωνι να έχει πει σε βουλευτές: «ο Κυριάκος έχει τελειώσει, το κόμμα είναι δικό μου!» Διαψεύδει ο α/δρος του κόμματος!

Αναταραχή στη ΝΔ από δημοσίευμα γαλάζιου μπλογκ που φέρει τον Άδωνι να έχει πει σε βουλευτές: «ο Κυριάκος έχει τελειώσει, το κόμμα είναι δικό μου!» Διαψεύδει ο α/δρος του κόμματος!

“Φωτιές” έχει ανάψει στο εσωτερικό της ΝΔ δημοσίευμα βορειοελλαδιτικου ιστότοπου προσκείμενου στο στρατόπεδο των υποστηρικτών του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, σύμφωνα με το οποίο ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης φέρεται να έχει δηλώσει σε περιοχή της Καρδίστας όπου βρέθηκε πρόσφατα ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ΔΕΝ τραβάει, οτι θα ηττηθεί από τον Αλ Τσίπρα στις εκλογές και οτι ο ίδιος έχει βγει μπροστά … μπας και σώσει την κατάσταση!
Πιο συγκεκριμένα γράφει το kentrodexios.wordpress.com: “Στον Ελληνόπυργο Καρδίτσας για την Καστανογιορτή, βρέθηκε πριν από δύο ημέρες ο Άδωνις Γεωργιάδης με τους Παύλο Σιούφα, Χρήστο Κέλα και Γιώργο Καλατζή. Εκεί μεταξύ ενός τσίπουρου και του άλλου ο πολύς αντιπρόεδρος φέρεται να δήλωσε πως ο «Κούλης» δεν τραβάει και πως αυτός κάνει όλη τη βρομοδουλειά, εννοώντας τους καυγάδες στα τηλεπαράθυρα και τα show στη Βουλή.
Μάλιστα δήλωσε στους συναδέλφους του πως το κόμμα είναι δικό του και πως περιμένει το στραπάτσο του «Κούλη» στις εθνικές εκλογές για να πάρει το γαλάζιο μαγαζί. Και φυσικά ο Γεωργιάδης μιλώντας για στραπάτσο αναφερόταν στην ήττα από τον Τσίπρα και σε καμία περίπτωση στην ονείρωξη της αυτοδυναμίας.” !!!

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης με ανάρτησή του στο twitter πριν από λίγη ώρα , ( 5 ημέρες πάντως μετά το δημοσίευμα ), διαψεύδει κατηγορηματικά το εν λόγω δημοσίευμα χαρακτηρίζοντάς το “σπάνια χυδαιότητα”. Η ανάρτηση του κ Γεωργιάδη:

Πάντως ο Αδωνις Γεωργιάδης όντως παραβρέθηκε την Κυριακή 8 Οκτωβρίου στην “Καστανογιορτή” στον Ελληνόπυργο Καρδίτσας από όπου και τα σχετικά δημσοίευματα

Πηγή: kentrodexios.wordpress.com

Leave a Reply

Top