Είστε εδώ

Ανασκεύασε και η «Απογευματινή» μετά τo εξώδικo για τις δήθεν… βαλίτσες Καλογρίτσα στον Παππά! Μένουν μόνοι Πρετεντέρης – Μανιφέστο

Σε ανασκευή δημοσιεύματος για τις δήθεν «βαλίτσες του Καλογρίτσα», όπως ακριβώς ζητούσε ρητά, στο εξώδικο που είχε αποστείλει ο Νίκος Παππάς, προχώρησε η εφημερίδα «Απογευματινή»! Πιο συγκεκριμένα δημοσίευσε σήμερα το σχόλιο με το οποίο ανασκευάζει το δημοσίευμα, όπως ακριβώς απαίτησε με το εξώδικο ο Νίκος Παππάς.

Να θυμίσουμε ότι σε συνέχεια της μήνυσής του στην γραμματέα του Καλογριτσα, ο Νίκος Παππάς απέστειλε εξώδικα στις εφημερίδες, οι οποίες έκαναν λόγο για «λεφτά στον Νίκο Παππά», χωρίς να παρουσιάζουν τις διευκρινίσεις τόσο της προέδρου του Ειδικού Δικαστηρίου όσο και του δικηγόρου του Χρ. Καλογρίτσα, Ανδρέα Λοβέρδου, ότι δεν ειπώθηκε κάτι σχετικό κατά τη διαδικασία.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, η εφημερίδα «Απογευματινή» δημοσιεύει ένα διευκρινιστικό σχόλιο για τον Νίκο Παππά για τις δήθεν «βαλίτσες του Καλογρίτσα».

Έτσι, σε στο φύλλο της Τρίτης τονίζει: «Ο τίτλος στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ» τόσο της 23ης όσο και της 26ης Ιανουαρίου, που παρουσιάζει τον βουλευτή Νικόλαο Παππά ως αποδέκτη χρηματικών ποσών και σχετιζόμενο με παράνομες πράξεις, δημοσιεύθηκε χωρίς να προηγηθεί ενδελεχής δημοσιογραφική έρευνα και διασταύρωση πληροφοριών, δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια και δεν σχετίζεται με την προσωπική και ηθική συγκρότηση του ως άνω βουλευτή και ως εκ τούτου δηλώνεται ότι οι φράσεις «για τις βαλίτσες του Καλογρίτσα στον Νίκο Παππά» και «για τις βαλίτσες με το χρήμα στο δεξί χέρι του Τσίπρα» δεν αφορούσαν τον Νικόλαο Παππά και ανακαλούνται ως προς αυτόν ως προσβλητικές για την τιμή και την υπόληψή του».

«Καλημέρα σας. Σήμερα η εφημερίδα Απογευματινή δημοσιεύει το παρακάτω σχόλιο για την αποκατάσταση της αλήθειας», τονίζει μέσω Facebook ο ίδιος ο Νίκος Παππάς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *