Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Ανάρτηση – στήριξη στο Documento από Πολάκη: “Οι γκάνγκστερ δεν παλεύονται με ράντισμα με βασιλικό και επίκληση της ηθικής γενικώς!!”

Ανάρτηση – στήριξη στο Documento από Πολάκη: “Οι γκάνγκστερ δεν παλεύονται με ράντισμα με βασιλικό και επίκληση της ηθικής γενικώς!!”

Σαφή στήριξη στο Documento για τα σφοδρά πυρά – εχθρικά αλλα και … φίλια – που δέχθηκε με αφορμή τις αποκαλύψεις της Κυριακής στην υπόθεση της παιδεραστίας που συγκλονίζει τη χώρα αλλα και την κυβέρνηση, παρέχει με ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης.

«Όλη η βρωμια του «πολιτισμού» της άρχουσας τάξης και της διαπλοκης έρχεται στην επιφάνεια…», σημειώνει με νόημα ο Παύλος Πολάκης.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Μια παλιά κρητική μαντιναδα (παραφρασμενη λίγο) λέει το εξης :

«Αρχιξε πάλι ο ποταμός θολός και κατεβαίνει τη μπόχα είκοσι χρονώ μαζί του παρασέρνει»ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ….έρχονται κι άλλα….

Όλη η βρωμια του «πολιτισμού» της άρχουσας τάξης και της διαπλοκης έρχεται στην επιφάνεια ….

Οι φωτογραφίες που συνοδεύουν την ανάρτηση ενδεικτικές του κλίματος και της συνέχειας….

ΥΓ. Γι αυτό εσείς του «ήθους και ύφους» σεμνά και ταπεινά και προπαντός σιωπηλά! Οι γκάνγκστερ δεν παλεύονται με ράντισμα με βασιλικό και επίκληση της ηθικής γενικως!!

Παλεύονται με αποκάλυψη και σκληρή ΜΑΧΗ(που έχει προσωπικό κόστος)

Αν δεν μπορείτε να βγαλετε τα κάρβουνα απ τη φωτιά μην κατηγορείτε αυτούς που το κάνουν, πως δεν τα βγάζουν με το τσιμπιδάκι..

Αντιληπτον ή να δώσω κι άλλα DOCUMENT(Α);;;;;;

Leave a Reply

four × one =

Top