Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Ανάρτηση-“κολαφος” για την κατά συρροή λαθροχειρία στο έργο ΣΥΡΙΖΑ-Δούρου από ΝΔ, Κικίλια και Πατούλη

Ανάρτηση-“κολαφος” για την κατά συρροή λαθροχειρία στο έργο ΣΥΡΙΖΑ-Δούρου από ΝΔ, Κικίλια και Πατούλη

“Καταπέλτης” είναι η ανάρτηση χρήστριας του facebook για τα συνεχή κρούσματα καπηλείας του έργου που έκανε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και η διοίκηση Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής από την κυβέρνηση της ΝΔ και από το νέο Περιφερειάρχη το τελευταίο διάστημα.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Στην πολιτική υπάρχουν πράγματα που λέγονται αλλά δεν γίνονται και πράγματα που γίνονται αλλά δεν λέγονται.”
Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Επειδή προφανώς εσείς της ΝΔ νομίζετε πως επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε φωνή για να φανεί το τεράστιο έργο του μέσα από τα πληρωμένα και πλέον διορισμένα ΜΜΕ στη Κυβέρνηση ΝΔ ΑΕ…μπορείτε εσείς τώρα με “κρυφές φιέστες” να καπηλευεστε το έργο του ΣΥΡΙΖΑ και της Δούρου…

Πάμε λοιπόν κ. Κικίλια ..κ. Πατούλη …κ. Μητσοτάκη…
ένα γύρο ακόμη…

1. Πήγατε χτες κρυφά στο Ιπποκράτειο να εγκαινιασετε έναν από τους Στεφανιογραφο που έδωσε η Δούρου μεταξύ άλλων στα δημόσια νοσοκομεία.
Κανονίσατε εγκαίνια χωρίς να προσκληθεί κανένας από την προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου υγείας και τη Δύναμη Ζωής πχ. η Δούρου που είχε τη πρωτοβουλία για την χρηματοδότηση αυτή των δημοσίων δομών Υγείας ύψους 125 εκατ.

2. Αν και ο υπουργός Υγείας έχει πολλάκις ξεπληρώσει την θητεία του στην Εθνική ομάδα μπάσκετ…”ξέχασε” βασικές έννοιες όπως “ευγενής άμιλλα” και “έφ αγωνίζεσθαι”….ξέχασε στο ποστ του να κάνει έστω μια τυπική αναφορά στη Περιφέρεια Αττικής και στην προτεργατη της ενίσχυσης με μηχανήματα όλων των νοσοκομείων…. προφανώς απαξιώνοντας την ίδια την αλήθεια, τους εργαζόμενους των νοσοκομείων και τους πολίτες της Αττικής που βλέπουν ημερομηνίες που αγοράστηκαν τα μηχανήματα και μπήκαν στα νοσοκομεία ..νομίζει πως μπορεί να τους κοροϊδέψει..

3. Κύριοι της ΝΔ είναι πασιφανης πλέον η σοβαρή ανεπάρκεια να παράγετε έστω και ένα ελάχιστο έργο και με τα πληρωμένα ΜΜΕ εξευτελίζετε βασικές αρχές του Πολιτικού πολιτισμού…και τελικά τους ίδιους σας τους εαυτούς.

4. Κ. Κικίλια και κ. Πατούλη όταν πήγατε στο Ιπποκράτειο ρωτήσατε μήπως που θα μπει ο νέος Μαγνητικός τομογράφος; Ξέρετε πως έχει καταληκτική ημερομηνία και κινδυνεύει να χαθεί και εκεί και στον Ευαγγελισμό;
Θέλετε να πείτε στους πολίτες της Αττικής πως από τον Ιούλιο που οφειλατε να βάλετε μέλη παρακολούθησης των μηχανημάτων … έφτασε Νοεμβρίος για να τα ορίσετε;;;
Θέλετε να πείτε πως δεν σας νοιάζει διότι έχετε κλείσει συμφωνίες με ιδιώτες και η Δούρου και ο ΣΥΡΙΖΑ σας χάλασε το deal ;;

5. Κύριοι ψηφοφόροι της ΝΔ είναι καιρός να αναρωτηθείτε για ποιους λόγους όλα τα στελέχη σας (σε υπουργεία, τοπική αυτοδιοίκηση και οργανισμούς) παρουσιάζουν την ίδια Αξιοπρέπεια.
Κύριοι ψηφοφόροι της ΝΔ οφείλετε να ρωτήσετε τους Υπουργους Υγείας και τον γιατρό – περιφερειάρχη Αττικής :
📌 Γιατί από τον Ιούλιο του 2020 κόλλησαν όλοι οι διαγωνισμοί που αφορούν την εγκατάσταση των μηχανημάτων της περιφέρειας Αττικής.
📌 Γιατί εγγυώνται μόνο για την εγκατάσταση των μηχανημάτων του πρώτου κομματιού του διαγωνισμού (23 εκατ € από τα 40) και δεν ασχολούνται με τα υπόλοιπα που αφορούν σε πολύ σημαντικά μηχανήματα όπως Αγγειογραφοι και το πρώτο Cyber Knife σε δημόσιο νοσοκομείο (5εκατ).
📌. Γιατί δρουν ξεκάθαρα μόνο υπέρ των πανεπιστημιακών κλινικών και των Ιδιωτών. Πχ. Αναφέρεται γίνεται ιδιαίτερη μνεία στη πανεπιστημιακή κλινική του Ιπποκράτειου λες και η Δούρου έδωσε το μηχάνημα στο πανεπιστήμιο και όχι στο δημόσιο νοσοκομείο.
Πχ στήνεται ολόκληρη παράνομη διαδικασία για να έρθει καρδιολογική πανεπιστημιακή κλινική στον Ευαγγελισμό.
Πχ ανακοινώθηκε η σταδιακή ιδιοτικοποιηση του Αττικόν.
📌 Οι ψηφοφόροι της ΝΔ οφείλουν να ρωτήσουν γιατί οι κύριοι αυτοί έχουν κόλλησει την ενεργειακή αναβάθμιση 14 νοσοκομείων της χώρας ύψους 45 εκατ.
📌 Γιατί εξευτελίζουν την δημόσια υγεία με αναξιοκρατικους διορισμούς.
📌 Γιατί σήμερα με 37 δις απόθεμα…. παγώνουν διορισμούς στην Υγεία… κλείνουν χειρουργεία και κλινικές … υπάρχουν ελλείψεις σε φάρμακα.

📌 Γιατί ενώ το ΕΚΑΒ έχει ξαφνικά χαλασμένα 48 ασθενοφόρα…. αύριο κολλάνε έτοιμη από την Δούρου, αγορά 52 ολοκαίνουριων ασθενοφόρων και 8 Κινητών Μονάδων, για τις ανάγκες του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας στην περιοχή της Αττικής (ύψους 4.5 εκατ.)

Κύριοι της Νέας Δημοκρατίας είναι κατανοητό πως είστε τραγικά ανεπαρκείς τόσο στο να παράγετε έργο όσο και στο να επιδείξετε στοιχείοδες πολιτικό ήθος απέναντι σε αυτούς που παρήγαγαν το έργο που εσείς τώρα διαφημίζετε για δικό σας.

Κύριοι ψηφοφόροι της ΝΔ είστε ξεκάθαρα συννενοχοι στην καταστροφή όλων όσων έγιναν τα τελευταία 4.5 χρόνια …όχι μόνο από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, τη Ρ. Δούρου και τη Δύναμη Ζωής… Αλλά όλα όσα έγιναν με την υπερπροσπάθεια και τις θυσίες όλων των πολιτών της πατρίδας μας.

Η καπηλεία του τιτάνιου έργου του ΣΥΡΙΖΑ και της Δούρου, από ανθρώπους που δεν έχουν ίχνος πολιτικου ήθους…και διάθεσης να παράγουν έστω το ελάχιστο από ότι υποσχέθηκαν… είναι κάτι που χαρακτηρίζει αυτούς …και οποίους τους στηρίζουν ακόμη.

Εμείς θα συνεχίσουμε να δίνουμε τις μάχες μας μέσα από τους συλλογικούς αγώνες για όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες.
Αυτοί ας συνεχίσουν την “έργο-καπηλεια”.

“Μπορείς να τους ξεγελάει όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό αλλά όχι όλους όλο τον καιρό.”
Α. Λίνκολν

Leave a Reply

9 − 6 =

Top