Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Ανάρτηση – “φωτιά” του Ευάγγελου Αντώναρου για την ανεύθυνη στάση του Πρωθυπουργού που δεν μπήκε σε καραντίνα μετά την γνωστοποίηση της νοσηλείας του Ιερώνυμου σε ΜΑΦ με κορονοϊό!

Ανάρτηση – “φωτιά” του Ευάγγελου Αντώναρου για την ανεύθυνη στάση του Πρωθυπουργού που δεν μπήκε σε καραντίνα μετά την γνωστοποίηση της νοσηλείας του Ιερώνυμου σε ΜΑΦ με κορονοϊό!

Με μια ανάρτηση-“φωτιά” ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή, στηλιτεύει την έλλειψη υπευθυνότητας του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, που ενώ απαιτει “ατομική ευθύνη” από όλους στην πανδημία, ο ίδιος εξαιρεί τον εαυτό του, από αυτην. Αφορμή το γεγονός οτι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν μπήκε σε προληπτικη καραντίνα, παρα συνεχίζει κανονικά το πρόγραμμά του, παρότι έχει έλθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού πριν από 5 ημέρες, το περασμένο Σάββατο. Ο Πρωθυπουργός είχε συναντηθει στο Μαξίμου με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, ο οποίος χθες εισήχθη στη ΜΑΦ του Ευαγγελισμού καθώς νοσεί από κορονοϊό. Νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπροσωπος ειχε προσπαθήσει να δικαιολογήσει την αυτοεξαίρεση του κ Μητσοτάκη, από το παγκόσμιο πρωτόκολλο Υγείας για την πανδημία, λέγοντας πως ειχε υποβληθει σε τεστ και ηταν αρνητικό, ενω όλοι γνωριζουν οτι ο ιός μπορει να εμφανιστεί ακόμα και 8 ημέρες μετά την επαφή μαζί του.

Ο Ευαγγελος Αντώναρος παραθέτει παραδείγματα άλλων πολιτικών αλλα και ηγετών που δεν… αυτοεξαιρέθηκαν από την ατομική ευθύνη και μπήκαν σε προληπτικη καραντίνα. Η ανάρτηση του πρώην υπουργού:

“O Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας μπήκε πριν αρκετές ημέρες σε αυτο-απομόνωση και ακυρωσε σημαντικές υποχρεώσεις μετά απο συναντηση του με τον πρέσβη μας στην Αγκυρα που βρέθηκε θετικός στον ιο.
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νλικος Παναγιωτόπουλος βρίσκεται επίσης σε καραντίνα μετά συνάντηση του — όπως ανακοίνωσε ο ίδιος — με πρόσωπο που βρέθηκε θετικό κι εργάζεται από το γραφείο του.
Ο Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον απάντησε χθες με λινκ ερωτήσεις που του έγιναν στην Βουλή των Κοινοτήτων γιατί βρίσκεται σε καραντίνα για 15 ημέρες μετά από συνάντηση με βουλευτή των Συντηρητικών που βρέθηκε θετικός ΜΕΤΑ τη συνάντηση τους. Σημείωση: Κι αυτό παρά το γεγονός ότι ο Τζόνσον έχει νοσηλευθεί για κορωνοιο πριν από μήνες.
Φυσικά και οι τρεις τους υποιβάλλονται καθημερινά σε μοριακό τεστ κορωνοιού.
Άλλωστε ο “αυτοαποκλεισμός” επιβάλλεται σύμφωνα με τα διεθνή πρωτόκολλα — ακόμη κι αν ο αποκλειομενος δεν έχει κανενα σύμπτωμα και τα τεστ βγαίνουν αρνητικά — λιγότερο για να προστατευθεί ο ίδιος και, σχεδόν αποκλειστικά, για να προστατευθούν όσοι έρχονται σε επαφή μαζί του.
Φαντάζομαι ότι οι σχετικές ρυθμίσεις και τα πρωτόκολλα ισχύουν για ΌΛΟΥΣ και δεν προβλέπουν εξαιρέσεις για κανένα όσο υψηλά κι αν βρίσκεται. Κι όσα τεστ κι αν κάνουν και βγουν αρνητικά.
Η μήπως κάνω λάθος;”

Leave a Reply

seven + 7 =

Top