Είστε εδώ
Home > FAQ news > Ανάρτηση-χαστούκι Πολάκη: “Μενδώνη = το χρήσιμο πλυντήριο για τα σκάνδαλα επί ημερών Βενιζέλου, Σαμαρά και άλλων στο Υπουργείο Πολιτισμού!”

Ανάρτηση-χαστούκι Πολάκη: “Μενδώνη = το χρήσιμο πλυντήριο για τα σκάνδαλα επί ημερών Βενιζέλου, Σαμαρά και άλλων στο Υπουργείο Πολιτισμού!”

“Μενδώνη = το χρήσιμο πλυντήριο για τα σκάνδαλα επί ημερών Βενιζέλου, Σαμαρά και άλλων στο Υπουργείο Πολιτισμού!” γράφει σε ανάρτησή του ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χανίων, Παύλος Πολάκης, “θυμίζοντας” ορισμένα περιστατικά από το υπουργείο Πολιτισμού.

Μάλιστα, αναφερόμενος στον πρωθυπουργό γράφει χαρακτηριστικά: «Σε συμβουλεύω να μην πεις και εσύ ότι ”εξαπατήθηκες” από την κυρία Μενδώνη»…

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

ΜΕΝΔΩΝΗ…σε «νεες»περιπετειες !!! ( Για να μην ξεχνάμε το ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΙΟΝ της κυριας…)

Ο Μητσοτάκης εξακολουθεί (για λίγο ακόμα) να στηρίζει τη γελοία και επικίνδυνη Μενδώνη. ΟΧΙ μόνο γιατί κάλυψε όσο χρειαζόταν (ο νοών νοείτω…) το άθλιο σίχαμα που ήταν ο “εκλεκτός” του Μητσοτάκη για την …. “πολιτισμική ανάταση” της χώρας, αλλά και ΓΙΑΤΙ ξέπλυνε και επιβράβευσε ΥΠΟΔΙΚΟΥΣ για σοβαρά οικονομικά εγκλήματα στο ΥΠ.ΠΟ, οι οποίοι έχουν διατελέσει μέλη του Δ.Σ. του Ταμείου Αλληλοβοήθειας του Υπουργείου (που λειτουργούσε ως μικρό ΚΕΕΛΠΝΟ) και κατηγορούνται για διασπάθιση δημοσίου χρήματος εκατομμυρίων ευρώ (το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους τα υπολογίζει σε πάνω από 40)!!

-Έναν (κύριο Κίσσα) παρότι κατηγορείται με άλλους 16 για εμπλοκή στην υπόθεση των μαϊμού δανείων του Ταμείου Αλληλοβοήθειας, τον έκανε Προϊστάμενο της Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου του Υπουργείου (!!!!), ενώ αρνήθηκε να ξεκινήσει την πειθαρχική διαδικασία σε βάρος του παρά τα σχετικά δημοσιεύματα και τις ερωτήσεις στη Βουλή από τον Χρ. Βερναδάκη του Σύριζα και άλλων συναδέλφων από το ΜΕΡΑ25…Επίσης τον εν λόγω κύριο τον διόρισε και στο ΚΑΣ!!!!

-Άλλον (κύριο Τσιακοπιάκο), πρώην Πρόεδρο του Δ.Σ του αμαρτωλού Ταμείου Αλληλοβοήθειας και βασικό κατηγορούμενο για σωρεία κακουργημάτων (τον οποίο η Κονιόρδου είχε παραπέμψει στο Πειθαρχικό Συμβούλιο γιατί απουσίαζε από την εργασία του επί 8 μήνες), η Μενδώνη τον τοποθέτησε σε Ομάδα Εργασίας του Υπουργείου! (Δείτε φωτό)

Μενδώνη = το χρήσιμο πλυντήριο για τα σκάνδαλα επί ημερών Βενιζέλου, Σαμαρά και άλλων στο Υπουργείο Πολιτισμού!

Μητσοτάκη, αυτά έχουν κατατεθεί στη Βουλή! Σε συμβουλεύω να μην πεις κι εσύ ότι “εξαπατήθηκες” από την κυρία Μενδώνη” !!

ΥΓ: Κυκλοφορεί η πληροφορία ότι η κυρία αυτή κάλυπτε και άλλους με αχαλίνωτη σεξουαλική όρεξη στο ΥΠ.ΠΟ! Θα ανοίξουν τα στόματα……

Leave a Reply

nineteen − 11 =

Top