Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > (αν δεν ταιριάζανε, δεν θα συμπεθεριάζανε…) Με τον Σαμαρά συναντήθηκε ο Μπογδάνος

(αν δεν ταιριάζανε, δεν θα συμπεθεριάζανε…) Με τον Σαμαρά συναντήθηκε ο Μπογδάνος

Οι πληροφορίες θέλουν τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο να επιστρέφει στην τηλεοπτική του καριέρα και να πηγαίνει στο «Open» (πρώην Epsilon) ως σχολιαστής εκ δεξιών, ενώ στο κανάλι αναζητούν ένα πρόσωπο που να εκφράζει σκληρά τον ΣΥΡΙΖΑ για να του αντιπαρατίθεται εξ αριστερών, σύμφωνα με δημοσίευμα στο harddog ταυτόχρονα, υπάρχουν εκτιμήσεις ότι ετοιμάζεται να κατέβει στις εκλογές υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία.

Το blog harddog αποκαλύπτει ότι ο Κ.Μπογδάνος συναντήθηκε με τον Αντώνη Σαμαρά σε καφέ της Κηφισιάς την περασμένη Πέμπτη. Η συνάντηση διήρκεσε τουλάχιστον μιάμιση ώρα και δεν φάνηκε ότι έγινε για συνέντευξη, καθώς μόνο δυο φορές ο Μπογδάνος κάτι σημείωσε. Περισσότερο έμοιαζε με φιλική συζήτηση δύο ανθρώπων που έπιναν τον καφέ τους, γνωρίζονταν καλά και μάλλον δεν ήταν η πρώτη φορά που το έκαναν. Η συνάντηση έγινε λίγες ημέρες μετά το άρθρο του στην ιστοσελίδα meaculpa.gr (19 Σεπτεμβρίου), στο οποίο ζητούσε το κλείσιμο της ΕΡΤ και μεταξύ άλλων έγραφε:

«Το φασίζον κηφηναριό, οι τροτσκιστές που αμερικανοσταλίνεψαν, οι τύποι που έπιασαν την καλή διότι είπαν τον Σαμαρά «μαλάκα», οι πασόκες που συρίζεψαν εν μια νυκτί, οι λαϊκοδεξιοί με τα ακριβά γούστα, οι αγαπητικές, οι μετρέσες και οι μορφονιοί, οι στρατιές συμβασιούχων και προμηθευτών και οι φουρνιές των νέων προσλήψεων που συγκροτούν έναν κομματικό στρατό γυρολόγων-προπαγανδιστών, όλο αυτό το συνονθύλευμα πρέπει να σβηστεί από τον χάρτη των ΜΜΕ».

Πηγή: harddog-sport.blogspot.com

Leave a Reply

Top