Είστε εδώ
Home > FAQ news > Άμεση απάντηση του Νίκου Παππά στην “αμήχανη” ανακοίνωση της ΝΔ: «Η Ν.Δ. ενθαρρύνει και εργαλειοποιεί τις μαφιόζικες πρακτικές. Μήπως τις είχε σχεδιάσει κιόλας;»

Άμεση απάντηση του Νίκου Παππά στην “αμήχανη” ανακοίνωση της ΝΔ: «Η Ν.Δ. ενθαρρύνει και εργαλειοποιεί τις μαφιόζικες πρακτικές. Μήπως τις είχε σχεδιάσει κιόλας;»

Επανήλθε ο πρώην υπουργός μετά την “αμήχανη” ανακοίνωση της ΝΔ στις αποκαλύψεις στις οποιές προέβη με προηγούμενη ανακοίνωσή του για «Το μπαράζ δημοσιευμάτων λάσπης αποκαλύπτει το παρακρατικό σύστημα παρακολούθησης»

Σε νέα απάντησή του ο Νίκος Παππάς που έχει βρεθεί στο “στόχαστρο” μπαράζ δημοσιευμάτων πολιτικής στοχοποίησης και “δολοφονίας χαρακτήρων” επισημαίνει: “Δεν χρειάστηκε να περιμένουμε πολύ για να έχουμε την επίσημη υιοθέτηση ή και παραδοχή πατρότητας των μαφιόζικων πρακτικών.  Η Ν.Δ., λοιπόν, τις ενθαρρύνει και τις εργαλειοποιεί. Σύντομα θα αποδειχθεί αν τις έχει σχεδιάσει”

Νωρίτερα η Η ΝΔ με ανακοίνωσή της, ζητούσε από τον Νίκο Παππά να διευκρινήσει τι εννοεί με τη φράσει του «δεν μας κάμπτουν» και αν είναι κι άλλοι μαζί του.

«Χρειάστηκαν 376 λέξεις για να μην απαντήσει ο κ. Παππάς τι δουλειά είχε στην Κύπρο μαζί με τον κ. Αρτεμίου. Επίσης όταν λέει “Δε μας κάμπτουν οι πρακτόρικες πρακτικές”, τι εννοεί; Ποιοι άλλοι είναι μαζί του;».

Leave a Reply

three + 2 =

Top