Είστε εδώ
Home > FAQ news > Άμεση αντίδραση του Νίκου Παππά! “Να υψώσουμε ατσάλινο τείχος στις λογικές της Χρυσής Αυγής – Η Βουλή θα επικυρώσει με μεγάλη πλειοψηφία την κυβέρνηση”

Άμεση αντίδραση του Νίκου Παππά! “Να υψώσουμε ατσάλινο τείχος στις λογικές της Χρυσής Αυγής – Η Βουλή θα επικυρώσει με μεγάλη πλειοψηφία την κυβέρνηση”

«Εδώ πρέπει όλες οι πολιτικές δυνάμεις να υψώσουν ένα ατσάλινο τείχος απέναντι σε αυτές τις λογικές, στις λογικές ότι αυτή η κυβέρνηση δεν έχει τη νομιμοποίηση να διαπραγματεύεται». Αυτό σχολίασε στο ραδιόφωνο του Real FM, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, το περιστατικό που έλαβε χώρα στη Βουλή, με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Χ. Μπαρμπαρούση να καλεί από το βήμα του Κοινοβουλίου, τις Ένοπλες Δυνάμεις να συλλάβουν τον Έλληνα πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ο Ν. Παππάς είπε ότι το πολίτευμα της χώρας είναι πανίσχυρο και όλες οι πολιτικές δυνάμεις οφείλουν να το επιβεβαιώσουν και να το ενισχύσουν. Χαρακτήρισε αποκαλυπτική τη στάση της Χρυσής Αυγής στο Κοινοβούλιο, λέγοντας ότι εδώ πρέπει όλες οι δυνάμεις που έχουν ευαισθησίες και θα διαμαρτυρηθούν για το Μακεδονικό, να μην επιτρέψουν να ανθίσουν τέτοιου τύπου λογικές. Επίσης, κάλεσε τις πολιτικές δυνάμεις να χρησιμοποιούν με φειδώ τοποθετήσεις του τύπου ότι η κυβέρνηση δεν δικαιούται να διαπραγματεύεται. «Το αν υπάρχει κυβέρνηση στον τόπο υπάρχουν τρόποι να διαπιστωθεί» τόνισε ο υπουργός ΨΗΠΤΕ.

Απαντώντας για την πρόταση μομφής που κατέθεσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο Ν. Παππάς είπε ότι στη Νέα Δημοκρατία, η οποία πολιτεύθηκε με την υπόσχεση της καταστροφής στην οικονομία που δεν ήρθε ποτέ, με την υπόσχεση της αύξησης της ανεργίας και άλλων αφηγημάτων, τώρα τελειώνουν τα αφηγήματα και τα πυρομαχικά της. Επίσης, σημείωσε ότι το κόμμα της ΝΔ κάνει θεαματική μετατόπιση από πολιτικές που έχει υποστηρίξει στο ονοματολογικό εδώ και δύο δεκαετίες, σφιχταγκαλιάζοντας πολιτικές της ακροδεξιάς φράξιας η οποία έχει κατισχύσει πάνω στην ηγεσία του κόμματος. «Οφείλουν πρώτοι να γνωρίζουν οι άνθρωποι που θα κατέβουν σε διαμαρτυρίες πώς πολιτεύτηκαν πάνω στο Μακεδονικό ζήτημα οι προηγούμενες κυβερνήσεις» ανέφερε ο Ν. Παππάς. Ο υπουργός ΨΗΠΤΕ είπε ότι η πλειοψηφία των βουλευτών στηρίζει την κυβέρνηση, πράγμα που θα αποδειχθεί και στην αυριανή ψηφοφορία, τονίζοντας ότι αυτή τη στιγμή, υπάρχει και κυβέρνηση και υπουργός των Εξωτερικών, και η κυρίαρχη Βουλή θα επικυρώσει με μεγάλη πλειοψηφία και την κυβέρνηση. «Όταν έρθει η ώρα θα δούμε και τι πλειοψηφία θα συγκεντρώσει και η επικύρωση της συμφωνίας» συνέχισε ο Ν. Παππάς. «Ο κ. Μητσοτάκης έχει κάνει πρόταση μομφής σε πολιτική που έχει ασκήσει και ο πατέρας του. Δηλαδή τώρα θα ανέτρεπε τον πατέρα του μαζί με τον κ. Σαμαρά» υπογράμμισε ο υπουργός ΨΗΠΤΕ.

Leave a Reply

Top