Είστε εδώ
Home > FAQ news > Αμείλικτα ερωτήματα Πολάκη σε Κικίλια και Υπουργείο Υγείας για τη γυναίκα που πέθανε στο ασθενοφόρο: Γιατί δεν χρησιμοποιήθηκε ελικόπτερο του ΕΚΑΒ από το Άκτιο;

Αμείλικτα ερωτήματα Πολάκη σε Κικίλια και Υπουργείο Υγείας για τη γυναίκα που πέθανε στο ασθενοφόρο: Γιατί δεν χρησιμοποιήθηκε ελικόπτερο του ΕΚΑΒ από το Άκτιο;

Παρέμβαση με αφορμή το θλιβερό περιστατικό με το θάνατο της καθηγήτριας στο ασθενοφόρο που τη μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων έκανε μέσα από τη σελίδα του στο facebook ο πρώην αν.Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Η καθηγήτρια συμμετείχε σε συνέδριο φιλοσοφίας στην Αρχαία Ολυμπία όταν κατέρρευσε κατά τη διάρκεια περιπάτου στο κέντρο της Ολυμπίας, το Σάββατο. Διεκομίστηκε στο νοσοκομείο του Πύργου, όπου διαγνώστηκε με σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα, ωστόσο λόγω της σοβατότητας της καταστασής της αποφασίστηκε νε μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, το μόνο στην περιοχή που μπορούσε να αντιμετωπίσει την κατάστασή της (καθώς το Νοσοκομείο της Πάτρας δεν διαθέτει καρδιοχειρουργική μονάδα).

Ο Παύλος Πολάκης ενημερώθηκε για το γεγονός και παρενέβη, ζητώντας απαντήσεις γιατί, εφόσον η κατάσταση της γυναίκας ήταν κρίσιμη, δεν χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά της ελικόπτερο του ΕΚΑΒ από τη βάση στο Άκτιο, η οποία όπως λέει λειτουργεί και έχει σώσει ανθρώπους από τον Απρίλιο.

(Σε σχόλιο που έκανε αργότερα ο Παύλος Πολάκης απάντησε και στο γιατί δεν έχει σχετική μονάδα το Νοσοκομείο της Πάτρας: “Δυστυχως στην πατρα μετα που έφυγε ο Δουγένης ,δεν χειρουργούσε κανεις….Έγιναν προσπάθειες και προκηρύξεις αλλα δεν υπήρχε διαθεσιμότητα απο κάποιον…“)

Ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

“Ειμαι στα Σφακια .Εμαθα πριν λίγο για το θλιβερό γεγονός του θανάτου της πενηνταχρονης με τη ρήξη ανευρύσματος αορτής καθ οδον απο Πύργο προς Γιαννενα.
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ,ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΓΝΩΣΗ,ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΑΚΤΙΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΜΙΔΗ;;;;;;
Η βάση λειτουργεί και έχουν σωθεί ασθενείς απο τον Απρίλιο!!!!”

 

Leave a Reply

16 + 17 =

Top