Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Αλλού για αλλού! Πτήση της Ryanair για Θεσσαλονίκη … βρέθηκε στην Κρήτη! Ζητάει συγνώμη για ους επιβάτες που εστειλε στην Τιμισοάρα και λέει πως … “έβαλε λεωφορεία για Θεσσαλονίκη!”

Αλλού για αλλού! Πτήση της Ryanair για Θεσσαλονίκη … βρέθηκε στην Κρήτη! Ζητάει συγνώμη για ους επιβάτες που εστειλε στην Τιμισοάρα και λέει πως … “έβαλε λεωφορεία για Θεσσαλονίκη!”

Μετά το πρωινό πρωτοφανές περιστατικό, όπου αεροσκάφος της Ryanair. ιρλανδέζικης εταιρείας χαμηλού κόστους που “κατέβασε” τους επιβάτες πτήσης της αντί για τη Θεσσαλονίκη στην… Τιμισοάρα της Ρουμανίας, λόγω κακοκαιρίας, ένα παρόμοιο περιστατικό έλαβε χώρα και στο Ηράκλειο Κρήτης.

Στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, λοιπόν, προσγειώθηκε και άλλο ένα αεροπλάνο που είχε προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Το αεροπλάνο της Ryanair από την Μπολόνια της Ιταλίας λόγω των κακών καιρικών συνθηκών στο “Μακεδονία”, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Ηρακλείου με 171 επιβάτες το πρωί του Σαββάτου και βρίσκεται μέχρι αυτή την ώρα εκεί.

Εντωμεταξύ συγγνώμη ζητά η Ryanair για την εκτροπή στην Τιμισοάρα της πτήσης από το Λονδίνο Στάνστεντ προς τη Θεσσαλονίκη στις 4 Ιανουαρίου , εξαιτίας των ακραίων καιρικών συνθηκών στη Θεσσαλονίκη. (Πηγή: documentonews.gr

Σε ανακοίνωσή της η Ryanair αναφέρει ότι: “Το αεροσκάφος προσγειώθηκε κανονικά στην Τιμισοάρα και οι πελάτες μας είτε μεταφέρθηκαν με λεωφορείο που οργανώθηκε άμεσα προς τη Θεσσαλονίκη ή οι πελάτες μπορούσαν να περιμένουν να οργανωθεί μια εναλλακτική πτήση. Όσοι επέλεξαν να μην επωφεληθούν από τη μεταφορά με πούλμαν, τους προσφέρθηκε διαμονή σε ξενοδοχείο στην Τιμισοάρα. Έκτοτε οι πελάτες αποχώρησαν αεροπορικώς ή επωφελήθηκαν από την εναλλακτική μεταφορά που οργανώθηκε και θα φτάσουν στη Θεσσαλονίκη αργότερα σήμερα το απόγευμα. Η Ryanair ζητά ειλικρινά συγγνώμη για την εκτροπή της πτήσης αυτής, η οποία ήταν εξ ολοκλήρου εκτός ελέγχου μας”.

Να σημειωθεί ότι με μέριμνα του υπουργού Μεταφορών και Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη, δόθηκε για την επιστροφή των 201 επιβατών που εγκλωβίστηκαν στην πόλη Τιμισοάρα της Ρουμανίας, παρά τα όσα διατείνεται η εταιρεία στην ανακοίνωσή της.

Πηγή: documentonews.gr

Leave a Reply

Top