Είστε εδώ
Home > FAQ news > Άλλο ένα ψέμα Καλογρίτσα κατά του Νίκου Παππά κατέρρευσε με πάταγο στην Προανακριτική! Τόμπρας: “Οι λογαριασμοί του Τοξότη δεν ήταν δεσμευμένοι την περίοδο του διαγωνισμού”

Άλλο ένα ψέμα Καλογρίτσα κατά του Νίκου Παππά κατέρρευσε με πάταγο στην Προανακριτική! Τόμπρας: “Οι λογαριασμοί του Τοξότη δεν ήταν δεσμευμένοι την περίοδο του διαγωνισμού”

Σφύριξε λήξη … πρόωρα, σήμερα για την Προανακριτική ο μάρτυρας Κυριάκος Τόμπρας με τις “βόμβες” που έριξε και ισοπέδωσαν το αφήγημα ΝΔ – Καλογρίτσα, κατά του Νίκου Παππά και του ΣΥΡΙΖΑ!

Πρώτα με το έγγραφο (ιδιωτικό συμφωνητικό από τον Μάιο του 2018) που κατέθεσε και που αποδεικνύει ότι ο Καλογρίτσας αναγνωρίζει την οφειλή των 3 εκατ. ευρώ στον Όμιλο CCC.

Στη συνέχεια με την κατηγορηματική δήλωση ότι «τα “ανώτατα κυβερνητικά κλιμάκια” είναι εφεύρεση Καλογρίτσα. Κανένα Μαξίμου δεν με έστειλε στον Καλογρίτσα. Μόνος μου πήγα. Δεν μου υπέδειξε κυβερνητικό στέλεχος να πάω στον Καλογρίτσα», αλλά και με τη δήλωση ότι “ο Καλογρίτσας αποχώρησε από το Documento επειδή ο Βαξεβάνης χτυπούσε Στουρνάρα“!

Ο Κυριάκος Τόμπρας όμως φέρεται να εκθέτει τον Χρ. Καλογρίτσα και σε άλλο σημείο της κατάθεσής του όπου – σύμφωνα με πληροφορίες – είπε “οι λογαριασμοί του Τοξότη (κατασκευαστική εταιρεία του Ομίλου Καλογρίτσα) δεν ήταν δεσμευμένοι”. Υπενθυμίζεται ότι ο εργολάβος φέρεται να έχει καταθέσει στη Δικαιοσύνη πως την επίμαχη περίοδο (2016) οι τραπεζικοί του λογαριασμοί ήταν δεσμευμένοι και δεν είχε χρήματα για να συμμετέχει στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες….

Πως μετά να μην έχει … παρενέργειες από το εμβόλιο ο Χρ. Καλογρίτσας και να μην πηγαίνει να καταθέσει αύριο, όπως ήταν προγραμματισμένο εδώ και 2 εβδομάδες περίπου …

Leave a Reply

two × four =

Top