Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Άλλο ένα δείγμα fake news από το κόμμα της οικογενειοκρατίας και των δανείων εκατομμυρίων” (vid)

“Άλλο ένα δείγμα fake news από το κόμμα της οικογενειοκρατίας και των δανείων εκατομμυρίων” (vid)

“Πρόκειται σίγουρα για μια από τις συνηθισμένες επιθέσεις του κόμματος της οικογενειοκρατίας και των δανείων εκατομμυρίων”, σχολιάζει ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την επίθεση του Κ.Κυρανάκη στην Χ.Καφαντάρη στην εκπομπή του αυτιά στο ΣΚΑΙ για διορισμό σε επιχείρηση που δεν λειτουργεί καν και είναι “δημόσια αλλά υπάγεται στην ελεύθερη αγορά”…

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τα fake news της ΝΔ:

Η σημερινή αήθης επίθεση του αναπληρωτή εκπροσώπου της Ν.Δ., κ. Κυρανάκη, στη βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ, Χ. Καφαντάρη, και στην κυβέρνηση, περί δήθεν διορισμών στο δημόσιο, αποτελεί άλλο ένα δείγμα fake news από αυτά που μας έχει συνηθίσει η αξιωματική αντιπολίτευση. Μάλιστα, ο κ. Κυρανάκης αναφέρθηκε στη ΔΕΠΕΝΕ, η οποία δεν λειτουργεί καν!

Πρόκειται σίγουρα για μια από τις συνηθισμένες επιθέσεις του κόμματος της οικογενειοκρατίας και των δανείων εκατομμυρίων, απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ. Το ότι επιστρατεύουν τα ίδια “επιχειρήματα” κάθε φορά που διαψεύδονται τα κινδυνολογικά τους αφηγήματα είναι επίσης συνηθισμένο.

Ο ελληνικός λαός, όμως, γνωρίζει πολύ καλά ποιοι πλούτισαν σε βάρος του και ποιοι έκαναν τους κομματικούς διορισμούς επιστήμη. Όπως γνωρίζει τις μεγάλες θεσμικές τομές που έχει κάνει η κυβέρνηση και στη δημόσια διοίκηση ώστε η αναξιοκρατία και το κομματικό κράτος να λάβουν τέλος.

Αφορμή για την ανακοίνωση στάθηκε η επίθεση του Κωνσταντίνου Κυρανάκη στην βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ Χαρά Καφαντάρη στην πρωινή εκπομπή του Γ.Αυτιά στο ΣΚΑΙ.

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κατηγόρησε την κ. Καφαντάρη ότι διόρισε το σύζυγό της διευθύνοντα σύμβουλο σε εταιρεία του δημοσίου. Όταν η κ. Καφαντάρη αρνήθηκε την καταγγελία και ζήτησε να της δοθεί το σχετικό ΦΕΚ, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ ισχυρίστηκε ότι η κυβέρνηση φτιάχνει δημόσιες επιχειρήσεις που υπάγονται στην ελεύθερη αγορά, ώστε να μη χρειάζεται ΦΕΚ διορισμού.

«Ψεύδεστε», ήταν η σαφής απάντηση της βουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ, που τόνισε ότι έχουν κάνει το ψέμα επιστήμη και έκανε λόγο για κατασκευασμένες ειδήσεις. Κάλεσε τους βουλευτές ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να είναι πιο σεμνοί, γιατί τα κόμματά τους χρωστούν στον ελληνικό λαό από δάνεια 200 εκατ. ευρώ το καθένα.

Πηγή: left.gr

Leave a Reply

Top