Είστε εδώ
Home > FAQ news > Άλλη … Ντόρα στα εθνικα! ” Σε σωστή γραμμή ο Τσίπρας – Ανεύθυνοι όσοι βουλευτές μιλούν για γκριζάρισμα του Αιγαίου” !

Άλλη … Ντόρα στα εθνικα! ” Σε σωστή γραμμή ο Τσίπρας – Ανεύθυνοι όσοι βουλευτές μιλούν για γκριζάρισμα του Αιγαίου” !

«Η Ελλάδα είναι ισχυρή στον τομέα του διεθνούς δικαίου. Είναι απολύτως βέβαιο ότι τα Ίμια είναι κατοχυρωμένα στην Ελλάδα με τρεις διαφορετικές συμβάσεις, τα επιχειρήματα μας είναι ισχυρά. Αυτό που έχει σημασία είναι το μήνυμα που ορθώς εξέπεμψε ο Πρωθυπουργός να το μεταδίδουν όλοι», τόνισε χαρακτηριστικά η βουλευτής της ΝΔ και τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης του κόμματος, Ντόρα Μπακογιάννη, που μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, διαφοροποιούμενη πλήρως από το Μοσχάτο και την γραμμή της ηγεσίας του κόμματος. Και πρόσθεσε:

«Ούτε γκριζάρεται το Αιγαίο και αυτά που λέγονται από ανεύθυνους βουλευτές, καλό είναι να σκέφτονται πριν τι λένε. Τα θέματα αυτά είναι δύσκολα και δεν σηκώνουν κουβέντες του στυλ γκριζάρουν το Αιγαίο. Δεν το γκριζάρουν το Αιγαίο, δεν μπορούν να το γκριζάρουν, το Αιγαίο είναι σαφές σε ποιον ανήκουν οι βραχονησίδες».

Είναι εμφανές ότι η Ντόρα Μπακογιάννη που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα μέσα στη ΝΔ ότι τα εθνικά θέματα δεν προσφέρονται για εσωτερική κατανάλωση, έχει αποφασίσει να κρατήσει τη δική της γραμμή σε ότι εχει να κανει με τα εθνικα ζητήματα, είτε πρόκειται για τα ελληνοτουρκικά, είτε για την εξευρεση κοινα αποδεκτης λύσης στο Μακεδονικο…

One thought on “Άλλη … Ντόρα στα εθνικα! ” Σε σωστή γραμμή ο Τσίπρας – Ανεύθυνοι όσοι βουλευτές μιλούν για γκριζάρισμα του Αιγαίου” !

  1. Στη νδ έχω ακούσει ότι ισχύει η καταπολέμηση της οικογενειοκρατίας. Δηλαδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αποκλειστεί υπέρ της Ντόρας από κυβερνητικό πόστο αν ενδεχομένως το κόμμα κερδίσει τις επόμενες εκλογές. Λογικό μου φαίνεται, αν το κριτήριο είναι η σοβαρότητα, η εγκυρότητα και η συνέπεια που ακόμα ψάχνει να βρει ο προσωρινός πρόεδρος της ΝΔ.

Leave a Reply

Top