Είστε εδώ
Home > FAQ media > Άλλη μία αποτυχούσα υποψήφια βουλευτής της ΝΔ βρίσκει το δρόμο της: Επιστρέφει στην ΕΡΤ με παραγωγή 232.000 ευρώ η Ίνα Ταράντου

Άλλη μία αποτυχούσα υποψήφια βουλευτής της ΝΔ βρίσκει το δρόμο της: Επιστρέφει στην ΕΡΤ με παραγωγή 232.000 ευρώ η Ίνα Ταράντου

Με δύο ακόμη εξωτερικές παραγωγές, το ΔΣ της ΕΡΤ ενέκρινε τον εμπλουτισμό του προγράμματος. Η πρώτη εκπομπή θα είναι ταξιδιωτική, θα γυρίζεται εξ ολοκλήρου εκτός στούντιο, με στόχο την προβολή γνωστών και άγνωστων σημείων της χώρας μας.

Την εκπομπή θα παρουσιάζει η δημοσιογράφος Ίνα Ταράντου που είχε συνεργαστεί και στο παρελθόν με τη δημόσια τηλεόραση. Συγκεκριμένα εγκρίθηκαν 24 επεισόδια συνολικού κόστους 232.000 ευρώ. Θυμίζουμε πως η Ινα Ταράντου ήταν υποψήφια με τη ΝΔ στην Κέρκυρα στις εκλογές του Ιουλίου.

Η δεύτερη θα εκπληρώσει μια πρωτότυπη ιδέα, καθώς πρωταγωνιστές θα είναι κάθε φορά δύο γνωστά, αλλά φαινομενικά ετερόκλητα πρόσωπα από το δημόσιο βίο (ηθοποιοί, συγγραφείς, τραγουδιστές, αθλητές κλπ) οι οποίοι θα συζητούν μεταξύ τους, χωρίς την παρουσία συντονιστή δημοσιογράφου. Το κόστος που εγκρίθηκε για 24 επεισόδια είναι 100.200 ευρώ.

Πηγή: zoornalistas.com

Leave a Reply

three × 5 =

Top