Είστε εδώ
Home > FAQ news > Aλέξης Χαρίτσης: Πολύ σοβαρό το επεισόδιο στον ‘Εβρο- Επικίνδυνη η διαχείριση της εξωτερικής πολιτικής από την κυβέρνηση (ηχητικό)

Aλέξης Χαρίτσης: Πολύ σοβαρό το επεισόδιο στον ‘Εβρο- Επικίνδυνη η διαχείριση της εξωτερικής πολιτικής από την κυβέρνηση (ηχητικό)

Ως πολύ σοβαρό χαρακτήρισε το επεισόδιο στον Έβρο ο Αλέξης Χαρίτσης και κατηγόρησε την κυβέρνηση για επικίνδυνους χειρισμούς και επιφανειακή επικοινωνιακή διαχείριση σε μείζονα θέματα της εξωτερικής πολιτικής.

Μιλώντας στο “Κόκκινο” ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ακόμη για φαρισαϊσμό της κυβέρνησης θυμίζοντας:

“Μόλις πριν λίγους μήνες η κυβέρνηση μιλούσε για ασύμμετρη απειλή και εισβολή, όταν είχε απέναντί της πρόσφυγες και μετανάστες στον Έβρο, και τώρα, μπροστά σε ένα τόσο σοβαρό επεισόδιο, ζητάει να μην υπάρξει ένταση για λίγα μέρα εδάφους”. Πρόκειται ,συμπλήρωσε για ” ένα ακόμη επεισόδιο της παντελούς έλλειψης στρατηγικής στα μείζονα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής”.

Αναφερόμενος στο οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ που παρουσιάζει απόψε στο  Ζάππειο ο Αλέξης Τσίπρας, ο Α.Χαρίτσης υπογράμμισε ,μεταξύ άλλων ότι τα μέτρα που η κυβέρνηση έχει παρουσιάσει αθροίζουν συνολικά στα 8,5 δισ. ευρώ. Κολοσσιαία η απόσταση της πραγματικότητας από τα νούμερα.

Σχολιάζοντας τα περί εκλογών , τόνισε ότι “όσο η κοινωνία δίνει μια τεράστια μάχη, η ΝΔ έχει στο μυαλό της να αφήνει διαρροές για να τεστάρει αν μπορεί να προχωρήσει σε εκλογές”.

Συνέντευξη στον ρ/σ Στο Κόκκινο 105.5 | 25.05.2020

– #ΜενουμεΟρθιοι – Υπάρχει κι άλλος δρόμος για την ελληνική οικονομία, πέρα από το σχέδιο της κυβέρνησης #ΝΔ για βίαιη αναδιάρθρωση σε βάρος της εργασίας και των επιχειρήσεων, για ανεργία και λουκέτα- Αντιπαραβάλλουμε μια άλλη προοπτική που στηρίζεται στους εργαζόμενους, τους μικρομεσαίους, τους νέους, τα θύματα της κρίσης που βιώνουμε ΣΥ.ΡΙΖ.Α.- «Μένουμε Όρθιοι 2» – Πρόγραμμα με εμπροσθοβαρή χαρακτηριστικά και ορίζοντα 4 μηνών – Αντιστοιχίζει τις χρηματοδοτικές πηγές της οικονομίας με συγκεκριμένα μέτρα- Τα μέτρα που η κυβέρνηση έχει παρουσιάσει αθροίζουν συνολικά στα 8,5 δισ. ευρώ – Κολοσσιαία η απόσταση της πραγματικότητας από τα νούμερα- Όσο η κοινωνία δίνει μια τεράστια μάχη, η ΝΔ έχει στο μυαλό της να αφήνει διαρροές για να τεστάρει αν μπορεί να προχωρήσει σε εκλογές – Μόλις πριν λίγους μήνες η κυβέρνηση μιλούσε για ασύμμετρη απειλή και εισβολή, όταν είχε απέναντί της πρόσφυγες και μετανάστες στον Έβρο, και τώρα, μπροστά σε ένα τόσο σοβαρό επεισόδιο, ζητάει να μην υπάρξει ένταση για λίγα μέρα εδάφους- Ένα ακόμη επεισόδιο της παντελούς έλλειψης στρατηγικής στα μείζονα ζητήματα εξωτερικής πολιτικήςΗ συνέντευξή μου στον ραδιοφωνικό σταθμό Στο Κόκκινο 105,5 και στον δημοσιογράφο Νίκο Σβέρκο

Δημοσιεύτηκε από Alexis Charitsis – Αλέξης Χαρίτσης στις Κυριακή, 24 Μαΐου 2020

Leave a Reply

12 + 7 =

Top