Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Ακόμα και ο ΣΚΑΙ με τη Σία Κοσιώνη το παραδέχτηκαν: ” Ο Μανιαδάκης δεν είναι και τόσο καθαρός ” (video)

Ακόμα και ο ΣΚΑΙ με τη Σία Κοσιώνη το παραδέχτηκαν: ” Ο Μανιαδάκης δεν είναι και τόσο καθαρός ” (video)

Για «απόκλιση εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ μεταξύ των εισοδημάτων του Ν. Μανιαδάκη και των ποσών στους τραπεζικούς του λογαριασμούς» που διαπιστώθηκε ύστερα από φορολογικό έλεγχο το 2017 έκανε λόγο ο Τ. Τέλλογλου μιλώντας σήμερα το βράδυ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ της Σίας Κοσιώνη!Το ίδιο που είχε σπεύσειχθες να φιλοξενήσει τις δήθεν «βαριές καταγγελίες» του πρώην προστατευόμενου μάρτυρα, κατα των Αρχών …

Πιο συγκεκριμένα στην «απόκλιση εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ μεταξύ των εισοδημάτων του Ν. Μανιαδάκη και των ποσών στους τραπεζικούς του λογαριασμούς» που είχε εντοπιστεί μετά από έλεγχο το 2017 στο σπίτι του πρώην προστατευόμενου μάρτυρα, αναφέρθηκε ο Τάσος Τέλλογλου δίνοντας σήμερα το βράδυ ανταπόκριση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ έξω από το σπίτι του Ν. Μανιαδάκη στο Διόνυσο.

«Είχε λοιπόν ένα φορολογικό θέμα», διαπίστωσε και η Σία Κοσιώνη στο σημερινό δελτίο, που άφησε για λίγο ακόμα τον ανταποκριτή του καναλιού και τερμάτισε τη σύνδεση…

To κανάλι του Φαλήρου, που χθες είχε σπεύσει να καλέσει στο στούντιο τον Ν. Μανιαδάκη και φιλοξένησε τις «βαριές του καταγγελίες» αναγκάστηκε έτσι να αναφερθεί στις φορολογικές παραβάσεις του, εκείνες που αρνήθηκε και ο ίδιος ο πρώην προστατευόμενος μάρτυρας που χθες δήλωνε με παράπονο ότι «δεν υπάρχει υπηρεσία του ελληνικού κράτους που να μη με έχει ερευνήσει» και διαβεβαίωνε, επικαλούμενος βουλεύματα, ότι «όλη μου η δραστηριότητα τα τελευταία δέκα χρόνια ήταν σύννομη και δεν έχω προβεί σε καμμιά έκνομη πράξη»:

Πηγή: left.gr

Leave a Reply

Top