Είστε εδώ
Home > FAQ news > Αίσθηση από πρωτοσέλιδο του Βήματος: “Στο τραπέζι μειώσεις μισθών και συντάξεων – Μεγάλο το κόστος, τρομάζουν την κυβέρνηση οι δύσκολες αποφάσεις”

Αίσθηση από πρωτοσέλιδο του Βήματος: “Στο τραπέζι μειώσεις μισθών και συντάξεων – Μεγάλο το κόστος, τρομάζουν την κυβέρνηση οι δύσκολες αποφάσεις”

Αίσθηση και πολλές συζητήσεις προκαλεί από το πρωί το πρωτοσέλιδο της εκδοτικής ναυαρχίδας του πρώην ΔΟΛ και νυν του Ομίλου Μαρινάκη. Ταυτόχρονα πυροδοτεί εκ νέου σεναριολογία για ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις το αμέσως επόμενο διάστημα και με ορίζοντα μεχρι το Φθινόπωρο, που ξεκινούν από σαρωτικό ανασχηματισμό (το ρεπορτάζ αναφέρει ότι αμφισβητείται ακόμη και το οικονομικό επιτελείο…), μέχρι πρόωρες κάλπες για να “καεί η απλή αναλογική”, αλλά και για να επικυρώσει τη “λογοδοσία” στην οποία έχει αναφερθεί στην Βουλή ο Πρωθυπουργός μέσω μιας νέας εντολής. Κι όλα αυτα με τις “δύσκολες” αποφάσεις στην οικονομία – όπως επικαλείται το ρεπορτάζ της εφημερίδας – να “τρομάζουν” με το πολιτικό κόστος τους την κυβέρνηση…

Συγκεκριμένα όπως αναφερεται, “στο τραπέζι βρίσκονται μειώσεις μισθών και απολύσεις καθώς ο ιός χτυπά την οικονομία. Αγωνία για ανεργία, τουρισμό και μεταφορές. Τρομάζει η κυβέρνηση στο ενδεχόμενο βαριάς ύφεσης. Μεγάλο κόστος και δύσκολες αποφάσεις. Τραγικό αδιέξοδο 250.000 εργαζομένων…

Τέλος ιδιαίτερη σημασία έχει και το κύριο άρθρο της εφημερίδας με τίτλο άκρως επκριτικό για το Μαξίμου και την κυβέρνηση:   «Αέρηδες φουσκώνουν τα πανιά κι αέρηδες τα σκίζουν…».

One thought on “Αίσθηση από πρωτοσέλιδο του Βήματος: “Στο τραπέζι μειώσεις μισθών και συντάξεων – Μεγάλο το κόστος, τρομάζουν την κυβέρνηση οι δύσκολες αποφάσεις”

Leave a Reply

four × five =

Top