Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Αισχρή ανάρτηση για τη νεκρή φοιτήτρια από στέλεχος της ΝΔ επειδή “χαλάει η εικόνα του φιλήσυχου νησιού μας…”

Αισχρή ανάρτηση για τη νεκρή φοιτήτρια από στέλεχος της ΝΔ επειδή “χαλάει η εικόνα του φιλήσυχου νησιού μας…”

Εμετική ανάρτησή στο λογαριασμό του στο facebook έκανε στέλεχος της ΝΔ στη Ρόδο, περιυβρίζοντας τη νεκρή φοιτήτρια.

Ο Π.Ε., ακολουθώντας το επαίσχυντο παράδειγμα ορισμένων που έσπευσαν από την πρώτη στιγμή να κάνουν αισχρά σχόλια στον προφίλ της φοιτήτριας, απλά και μόνο επειδή έκανε αναρτήσεις εναντίον του ρατσισμού, του σεξισμού, της ξενοφοβίας και της ομοφοβίας, προσπάθησε να ενοχοποιήσει το ίδιο το θύμα, γράφοντας ότι «εκδιδόταν, και μάλιστα με λαθρομετανάστες» λες και αυτό μπορεί να δικαιολογήσει τη στυγερή δολοφονία…

Ο ίδιος είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, στενός φίλος του Περιφερειάρχη του νησιού, ο οποίος φέρεται να έχει συγγενική σχέση με τον έναν εκ των κατηγορουμένων.

Βλέποντας, όμως, το σάλο που δικαιολογημένα προκλήθηκε από την ανάρτησή του, προσπάθησε να διαγράψει ό,τι έκανε, διαγράφοντας και την ανάρτηση καιτο λογαριασμό του…

Ολόκληρη η ανάρτηση:

«Τελικά τα σχόλια για τη φοιτήτρια από αυτούς που τη γνωρίζουν λένε ακριβώς το αντίθετα από αυτά που λένε οι γονείς της. Ακούγεται ότι εκδιδόταν και μάλιστα και με λαθρομετανάστες. Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο… που κάποιοι πέφτουν τόσο χαμηλά. Κρίμα για την κατάληξη της… Να διευκρινίσω ότι λυπάμαι πολύ για την κατάληξη, δεν αξίζει σε κανέναν τέτοιο τέλος και λυπάμαι να ακούω για τέτοια πράγματα το όμορφο νησί μας το οποίο είναι φιλήσυχο. Έχει πάρει λάθος δρόμο η κοινωνία μας. Πολύ λάθος»

με πληροφορίες από το documentonews.gr

Leave a Reply

Top