Είστε εδώ

“Αγρότες”:Πέντε φορές συγκρουστήκαμε και τις πέντε νικήσαμε! Τσίπρας: Αυτό που κάνουν είναι εγωιστικό …

Ο Αλέξης Τσίπρας από την Τεχεράνη όπου κλείνει την τελευταία ημέρα της διήμερης, πρώτης επίσκεψης αρχηγού Δυτικού κράτους στο Ιράν, μετά τη συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα, μιλώντας σε συνεργάτες του χαρακτήρισε την στάση των αγροτών ” εγωιστική “ πλέον, ενώ επεσήμανε ότι η κυβέρνηση τους έχει δώσει το ” καλύτερο πρόγραμμα ” που θα μπορούσε να υπάρξει σήμερα και ” εκείνοι αρνούνται και να συζητήσουν…”!
Ο Πρωθυπουργός πάντως, τόνισε στους συνομιλητές του ότι η κυβέρνηση ” δεν θα κάνει πίσω “ γιατί η πρόταση για το φορολογικό και το ασφαλιστικό του αγροτικού κόσμου είναι η πιο σωστή και η μόνη που μπορεί να βγάλει από το τούνελ της εξαρτησης από τα οργανωμένα συμφέροντα, που χρησιμοποιούν τον μόχθο του αγρότη ως προκάλυμα.
Εν τούτοις στις τάξεις των επικεφαλής του Συντονιστικού και των ” αγροτοπατέρων ” ( μερικοί από τους οποίους φέρεται να έχουν και ” εμπλοκή ” με την Εφορία και δάνεια ) των Σωματείων και συγκεκριμένων Συνεταιρισμών, το κλίμα που επικρατεί είναι ” συγκρουσιακό ” και απόλυτα αδιάλλακτο απέναντι στις προσκλήσεις της κυβέρνησης και της Βουλής για συζήτηση. Όπως πληροφορήθηκε το thefaq σε μια από τις τελευταίες πολύ ” κλειστές ” συσκέψεις των ” κεφαλών ” των αγροτικών κινητοποιήσεων, αυτό που ειπώθηκε ήταν: ” Πέντε φορές που συγκρούστηκε ο Αγροτικός κόσμος με πέντε διαφορετικές κυβερνήσεις και τις πέντε εμείς ήμασταν οι νικητές. Η δύναμή μας είναι οριζόντια. Δεν έχουν πως να μας αντιμετωπίσουν. “

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *