Είστε εδώ
Home > FAQ media > Αφού υπάρχει ο ΣΚΑΙ γιατί να βλέπουν ΕΡΤ; Όλο και πιο πάτο πιάνει το δελτίο Ζούλα-Καφαράκη, την ώρα που το OPEN είναι σε απόσταση αναπνοής από την Ζαχαρέα και διπλάσια ποσοστά από το MEGA

Αφού υπάρχει ο ΣΚΑΙ γιατί να βλέπουν ΕΡΤ; Όλο και πιο πάτο πιάνει το δελτίο Ζούλα-Καφαράκη, την ώρα που το OPEN είναι σε απόσταση αναπνοής από την Ζαχαρέα και διπλάσια ποσοστά από το MEGA

Κατρακυλάει σε τηλεθέαση το κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ. Κάθε μήνα πέφτει και πιο χαμηλά. Κι ας πανηγυρίζουν εκεί στην Αγία Παρασκευή με θριαμβευτικά δελτία Τύπου, όπως το προχθεσινό.

Με ό,τι και να το συγκρίνεις το κεντρικό δελτίο στις 21.00, το αποτέλεσμα είναι αρνητικό. Είτε προχωρήσεις σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα, είτε με τον αντίστοιχο περσινό, το συμπέρασμα είναι εξίσου απογοητευτικό (για την ΕΡΤ, όχι για εμάς).

Ας δούμε τα στοιχεία του Φεβρουαρίου 2021. Σε σχέση με τον Ιανουάριο του 2021 είναι κάτω 0,4% (Ιανουάριος 2021 στο 5,4%. Φεβρουάριος 2021 στο 5%). Αλλά και με τον περσινό αντίστοιχο μήνα (Φεβρουάριο) αν κάνουμε τη σύγκριση, πάλι αρνητική θα βγει. 5,3% τον περσινό Φεβρουάριο, 5% τον φετινό.

Μια από τις καλύτερες επιδόσεις της σημείωσε χθες η Νίκη Λυμπεράκη. Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων που παρουσιάζει σημείωσε 10% στο σύνολο, όχι πολύ μακριά από τα κανάλια του «Top 4», ενώ στο 18-54 ανέβηκε στη δεύτερη θέση με 11,4%, πίσω μόνο από τον Αντώνη Σρόιτερ (12%). Σε εκείνες τις ηλικίες μόνο ο Alpha και το Open σημείωσαν διψήφια νούμερα, στον ανταγωνισμό των βραδινών ειδήσεων.

1) ALPHA (Αντώνης Σρόιτερ): 15,9%
2) ΑΝΤ1 (Νίκος Χατζηνικολάου): 14,2%
3) ΣΚΑΪ (Σία Κοσιώνη): 12,7%
4) STAR (Μάρα Ζαχαρέα): 11,6%
5) OPEN (Νίκη Λυμπεράκη): 10%
6) MEGA (Ράνια Τζίμα): 5%
7) ΕΡΤ1 (Αντριάνα Παρασκευοπούλου): 3,3%

Πηγή: efsyn.gr / Δημ Κανελλόπουλος / e-tetradio.gr

Leave a Reply

4 × four =

Top