Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Αδιάβαστη” έπιασε τη Σπυράκη ο Τζανακόπουλος: Να ακούσει τι είπε η κυβέρνηση και να ξαναγράψει τη δήλωσή της!

“Αδιάβαστη” έπιασε τη Σπυράκη ο Τζανακόπουλος: Να ακούσει τι είπε η κυβέρνηση και να ξαναγράψει τη δήλωσή της!

Σκωπτικά σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος την ανακοίνωση της Μαρίας Σπυράκη για τους Τούρκους αξιωματικούς.

«Η κα Σπυράκη δεν άκουσε την τοποθέτηση της κυβέρνησης. Η κα Σπυράκη να ακούσει την τοποθέτηση της κυβέρνησης. Η κα Σπυράκη αφού ακούσει την τοποθέτηση της κυβέρνησης να ξαναγράψει τη δήλωσή της» έγραψε στο twitter του ο Δημήτρης Τζανακόπουλος απαντώντας στην εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ.


Συγκεκριμένα η Μαρία Σπυράκη ανέφερε:

«Η κυβέρνηση, εδώ και εβδομάδες, δεν διαψεύδει τους ισχυρισμούς του κ. Ερντογάν, ότι ο κ.Τσίπρας υποσχέθηκε να δρομολογήσει την έκδοση των οκτώ Τούρκων αξιωματικών. Οι οκτώ αξιωματικοί που κατέφυγαν στην Ελλάδα δεν μπορούν να εκδοθούν στην Τουρκία υπό τις παρούσες συνθήκες. Το αποφάσισε αμετάκλητα ο ‘Αρειος Πάγος». Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ είπε ότι η διαδικασία για την παροχή ασύλου στους αξιωματικούς δεν έχει τελεσιδικήσει, αλλά η κυβέρνηση δίνει δείγμα γραφής των διαθέσεών της.«Η κυβέρνηση συμπεριφέρεται τυχοδιωκτικά σε μια πολύ ευαίσθητη υπόθεση, παραβλέποντας ότι η Ελλάδα είναι κράτος Δικαίου και μέλος της Ε.Ε.», καταλήγει στη δήλωσή της η κ. Σπυράκη.

Πηγή: left.gr

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

Leave a Reply

Top